«8 ΛΕΞΕΙΣ» Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

Η νέα σειρά μυθοπλασίας «8 ΛΕΞΕΙΣ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή-σκηνοθεσία των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, ΕΡΧΕΤΑΙ από το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ στον ALPHA Κύπρου.

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης, γεμάτης διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις, εισβάλλει στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού, με πλήθος καταξιωμένων και νέων ηθοποιών.

Κάθε ήρωας καλείται να κάνει μία καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο, αφού σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής του, θα του ζητείται να ερμηνεύσει τις «8 ΛΕΞΕΙΣ» που είναι και το «κλειδί» αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας!

Οι πρωταγωνιστές βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες, τη στιγμή που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους. Δεσμοί αίματος θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του είναι μόνο η αρχή της ιστορίας…

Μόνο «8 ΛΕΞΕΙΣ» έχουν ειπωθεί και κάθε μία απ’ αυτές θα θέσει τα θεμέλια μίας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα. Το αύριο των χαρακτήρων προδιαγράφεται με αβεβαιότητα, τρόμο, ερωτική έξαψη, πάθος, αλλά και όνειρα που δείχνουν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Οι καταξιωμένοι δημιουργοί της σειράς μίλησαν για τη νέα συνεργασία τους με τον ALPHA Κύπρου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Αντρέας Γεωργίου: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να φωνάξω με ενθουσιασμό ότι αυτή η γιορτή ξεκινάει από το Σεπτέμβριο στον ALPHA Κύπρου, που θα προβάλει τη νέα σειρά “8 Λέξεις”. Το κίνητρο μας είναι πάντα η αγάπη του τηλεθεατή και φυσικά ο στόχος μας είναι να τον ταξιδέψουμε, να του δώσουμε εικόνα, συναίσθημα και παραμύθι… Όλοι λατρεύουν τα παραμύθια, γιατί αισθάνονται και πάλι παιδιά! Στο δικό μας παραμύθι, αυτές οι “8 Λέξεις” θα μπουν στις ζωές των ηρώων μας και θα τους αλλάξουν για πάντα!»

Βάνα Δημητρίου: «Κάθε καινούργιο σίριαλ είναι ένα καινούργιο ταξίδι που ελπίζουμε να μας οδηγήσει σε ένα ακόμη μαγικό προορισμό… με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη σε αυτή τη νέα μας περιπέτεια! Το “καράβι” μας είναι ο ALPHA Κύπρου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία! Εύχομαι μαζί με τον Αντρέα, τον Κούλλη και τον ALPHA Κύπρου να οδηγηθούμε στον πιο όμορφο προορισμό: Στην αγάπη και την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσει τις “8 Λέξεις” όσο τις αγαπάμε κι εμείς».

Κούλλης Νικολάου: «Ξανά στον ALPHA ΚΥΠΡΟΥ! Μέσα σε “8 Λέξεις” και δρόμους άναρχης διάστασης και δημιουργίας, τύπου Ρομπέν των Δασών (εγώ θα έλεγα Ρομπέν των Ονείρων), μαζί με συνεργάτες, όπως ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου! Το σύμπαν συνωμοτεί και μας δίνει, για ακόμη μία φορά, την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και τις προσδοκίες μας, που δεν είναι άλλες από την πεποίθηση και την επιθυμία μας να δημιουργούμε σίριαλ για τους ανθρώπους που μας αγάπησαν και για αυτούς που θέλουμε να μας αγαπήσουν, μέσα από το μύθο και την αλήθεια».

«8 ΛΕΞΕΙΣ»: Έρχεται από το Σεπτέμβριο στον ALPHA Κύπρου.