Ένα ταξίδι γευστικής απογείωσης με υπέροχες παγωτοδημιουργίες, επεφύλασσε το πάρτι που διοργάνωσε το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, για να υποδεχθεί την Εβδομάδα Παγωτού, που φέτος δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της πιο γλυκιάς απόλαυσης του καλοκαιριού, από τις 17 έως και τις 29 Μαΐου.
Δίπλα στην πισίνα και με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γευσιγνώστες, φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons, δοκίμασαν συνδυασμούς γεύσεων σοκολάτας, καραμέλας, βανίλιας, φρούτων και ξηρών καρπών, που μετατρέπονταν με τρόπο μαγικό στην ψυχόμενη πλάκα, σε εμπνευσμένες βελούδινες και λαχταριστές δημιουργίες παγωτού.
Το πρωτότυπο πάρτι του Colors Café εξελίχθηκε για τους προσκεκλημένους σε μια εκπληκτική ξενάγηση στον κόσμο του παγωτού και σε μια ασταμάτητη βραδιά γευσιγνωσίας και ατελείωτης απόλαυσης.
Μωσαϊκό γεύσεων!
Ο Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, με έμφαση πάντα στην ποιότητα και τη φαντασία, για μια ακόμη φορά ετοίμασαν με μαεστρία για τη Γιορτή του Παγωτού, ένα υπέροχο μωσαϊκό συνδυασμών και γεύσεων, με φίνες πρώτες ύλες.
Η εκπληκτική συλλογή στο μενού που ετοίμασε το Colors Café ειδικά για την Εβδομάδα Παγωτού, περιλαμβάνει τη μοναδική εμπειρία Gelato με συνδυασμούς που δημιουργούμε εμείς, επιλέγοντας τις πιο αγαπημένες μας γεύσεις. Τη συλλογή του μενού συμπληρώνουν οι μοναδικές παγωτοσυνθέσεις, όπως η Pavlova και το Chocolate Caramel. Τις γευστικές εντυπώσεις κερδίζουν όμως και τα ευφάνταστα ice Cream Cocktails: το ακαταμάχητο Mint Dreams με Vodka, vanilla ice cream και crème de menthe, το εκρηκτικό Frozen Love με Vodka, white crème de cacao, φρέσκες φράουλες και vanilla ice cream και το εκλεπτυσμένο White Bellini με Prosecco και σορμπέ λεμόνι.