ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΦ ΤΟΥ DIONYSUS ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Ο σεφ που κρύβεις μέσα σου, βρήκε την ευκαιρία με αφορμή τον άπλετο χρόνο της καραντίνας να αποκαλυφθεί.

Γνωρίζεις έναν καινούριο σου εαυτό και μοιράζεσαι με συγγενείς, φίλους και αγαπημένους μέσα από τα social media τις εξαιρετικές πιατέλες και γλυκά που φτιάχνεις!

 

Γεύσεις και μυρωδιές είναι μερικά από τα πιο σπουδαία χαρακτηριστικά που ξυπνούν τις αισθήσεις στο σπίτι σου αυτές τις μέρες και τρελαίνεις με το δικό σου τρόπο τον ουρανίσκο της οικογένειας.

 

Επικοινωνήσαμε με τον chef του Dionysus Mansion Δημήτρη Χαϊδεμένο και του ζητήσαμε τις πολύτιμες συμβουλές του για όσα μπορούμε να φτιάξουμε στην κουζίνα παρέα με τα παιδιά μας απολαμβάνοντας περισσότερο από κάθε άλλη φορά ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο! Γιατί μην ξεχνάς, το φαγητό φέρνει πάντοτε κοντά τους ανθρώπους ενώ οι καλύτερες συζητήσεις και γέλια γίνονται υπο τη συνοδεία εύγεστων πιάτων!

 

?‍?Σε όλα τα παιδιά αρέσει να φτιάχνουν κουλουράκια. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε μαζί τους βραχιολάκια και κολιέ με τα κουλουράκια σας.  

?‍?Φτιάξτε ποπ κορν, ετοιμάστε στρωματσάδα στο πάτωμα και απολαύστε όλοι μαζί μια παλιά, οικογενειακή ταινία!  

?‍?Κάντε ένα πικ νικ στο σαλόνι, στο μπαλκόνι ή στην αυλή σας. Καρό τραπεζομάντηλο στο πάτωμα και αρκετές λιχουδιές!!!  

?‍?Δημιουργήστε ένα θεατρικό με ρόλους. Το θέμα φυσικά, ένα εστιατόριο! Αφήστε τα παιδιά να οργανώσουν τους ρόλους, βάλτε ποδιές και καπέλα, ετοιμάστε το φαγητό και απολαύστε τα πιάτα σας. Βέβαια, κρίμα η μαμά που από τώρα έχει αναλάβει τη λάντζα!!

 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το αγαπημένο εστιατόριο Dionysus Mansion ετοιμάζει υπέροχα πιάτα τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε και να απολαύσετε στο σπίτι!!! Βγάλτε την οικογένεια σας για ένα ξεχωριστό δείπνο με κεριά και μουσική στην κουζίνα σας!!!