ΔΡ ΦΑΙΔΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: ΜΕΤΑ ΤΟ BOTOX, ΟΣΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

Μια από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες αντιγήρανσης, είναι το botox το οποίο προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και στη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου. 

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Φαίδων Χριστοφή, μοιράζεται μέσα από τα social media του πολύτιμες συμβουλές, για όλα όσα αξίζει να προσέξουμε μετά την εφαρμογή του Botox, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Πρόκειται όπως όλοι γνωρίζουμε για μια ανώδυνη, ενέσιμη θεραπεία με ορατά αποτελέσματα.

Είναι αρκετά σημαντικό, να αποφύγουμε κάποιες συνήθειες μας, ιδιαίτερα για τις επόμενες 5 ώρες μετά την εφαρμογή του botox. Ποιες είναι αυτές;

 

1. Αποφύγετε τη γυμναστική και την έντονη δραστηριότητα

Και για ποιο λόγο; Η άσκηση μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και να επηρεάσει την τοποθέτηση του Botox, με αποτέλεσμα τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

 

2. Μην πιέζετε και μην τρίβετε την περιοχή 

Για τις πρώτες 4-6 ώρες μετά τη θεραπεία, αποφύγετε να αγγίζετε ή να τρίβετε την περιοχή όπου εφαρμόστηκε το Botox. Η πίεση μπορεί να μετακινήσει το προϊόν σε ανεπιθύμητες περιοχές και να προκαλέσει ασυμμετρίες. 

 

3. Αποφύγετε το χτένισμα μαλλιών με σεσουάρ, το ζεστό νερό, τη σάουνα 

Η ζέστη μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και να επηρεάσει την κατανομή του Botox. 

 

4. Αποφύγετε το αλκοόλ

 

5. Μην ξαπλώσετε

 

Όταν εμπιστεύεστε τους ειδικούς και ακολουθείτε τις συμβουλές τους, να είστε απόλυτα βέβαιοι για το εξαιρετικό αποτέλεσμα το οποίο θα φαίνεται στο λαμπερό σας πρόσωπο!