ΑΝΤΡΕΑ ΛΟΡΔΟΥ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Και ενώ απολαμβάνει το δικό της καλοκαίρι με βουτιές, χαλάρωση και ανεμελιά, ζητήσαμε από την Άντρεα Λόρδου να μοιραστεί μαζί μας τις καλύτερες στιγμές της και τα πιο αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης που δεν αποχωρίζεται.

Πώς περνάς το καλοκαίρι σου;

Τις λίγες μέρες που έχω διακοπές αυτό το καλοκαίρι, αποφάσισα να μην ταξιδέψω στο εξωτερικό όπως συνήθως και να απολαύσω το καλοκαίρι μου στην Κύπρο σε αγαπημένα μέρη, με καλή παρέα. Είχα ανάγκη από ξεκούραση και να περάσω πολύτιμο χρόνο με τα σκυλάκια μου τα οποία στερούμε λόγο δουλειάς. Θα ξεκλέψω βέβαια λίγες μέρες τέλος Αυγούστου για να πάω και πάλι στο αγαπημένο μου νησί, τη Μύκονο.

Ποια θα έλεγες είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή του καλοκαιριού μέχρι τώρα;

Δεν θα ξεχώριζα μόνο μία στιγμή, γιατί είχα πολλές όμορφες, ξεχωριστές στιγμές. Κρατώ όμως πιο έντονα, το τριήμερο που οργανώσαμε οικογενειακός στο ξενοδοχείο μας στη Λάρνακα. Όλοι η οικογένεια μαζί και επίσης και τα σκυλάκια μας.

Τι αναβάλλεις για Σεπτέμβριο;

Τη σωστή διατροφή. Έχω ξεφύγει εντελώς!!!

 

Ποια είναι η αγαπημένη σου καλοκαιρινή συνήθεια;

Ο ήλιος και το νερό. Είναι η ψυχοθεραπεία μου. Θάλασσα, πισίνα, καλό φαγητό, λίγους φίλους, ξεγνοιασιά, ανεμελιά.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα που δεν αποχωρίζεσαι;

Σίγουρα δεν αποχωρίζομαι την αντιηλιακή κρέμα προσώπου με SPF50 από Frezyderm, το Κορεάτικο foundation μου που πρόσφατα ανακάλυψα και είναι εξαιρετικό όπως επίσης και το tanning lotion της Lancome και μάσκες μαλλιών Kerastase.

 

ΚΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ LEAVE IN