ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ: ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ 46 ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ!

Ο Στάθης Αλωνεύτης, μια από τις εμβληματικές φιγούρες του κυπριακού ποδοσφαίρου, εκτός από τις επιτυχίες του στο γήπεδο, έχει πλέον και μια ξεχωριστή παρουσία στον κόσμο του κρασιού.

Το συλλεκτικό κρασί του από τη σειρά 46 που ήταν και ο αριθμός του στα γήπεδα, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Το Tetralogie, θα αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες σας επιλογές, ιδιαίτερα εάν είστε λάτρης του κρασιού. Το λευκό αυτό κρασί, αφήνει μια μοναδική αίσθηση στον ουρανίσκο. Μια γευστική εμπειρία, από τη στιγμή που θα ανοίξετε το μπουκάλι, θα το μυρίσετε, θα το απολαύσετε με την παρέα σας ή και μόνοι σας στο σπίτι. 

Το Tetralogie “46” δεν είναι απλά ένα κρασί, αλλά μια εμπειρία που αντανακλά το πάθος και τη δέσμευση του Στάθη Αλωνεύτη για την ποιότητα σε κάθε τι μοναδικό. Παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες, κάνοντάς το ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολύτιμο απόκτημα για εσένα που αγαπάς το κρασί.

Η οινοποίηση γίνεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας μόνο τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών από επιλεγμένους αμπελώνες. Εάν αναζητάς κάτι πραγματικά ξεχωριστό και εξαιρετικό, το συλλεκτικό κρασί “Tetralogie 46”  είναι μια επιλογή που αξίζει να εξερευνηθεί. Και όπως έχουμε μάθει, έμειναν τα τελευταία μπουκάλια κρασί, μιας και γίνεται ανάρπαστο!