CORAL HOTEL & RESORT: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Ήταν μια μαγική βραδιά, γεμάτη συγκίνηση, μουσική, όμορφους ανθρώπους, μεγάλα χαμόγελα περηφάνιας και σιγουριάς για όλα όσα πέτυχαν για τρεις ολόκληρες δεκαετίες και όλα όσα έπονται!

Το Coral Hotel & Resort, γιόρτασε με εκλεκτούς προσκεκλημένους κυβερνητικούς αξιωματούχους, επισκέπτες του ξενοδοχείου, μακροχρόνιους συνεργάτες, μέλη του Ομίλου που βρίσκονται στο ξενοδοχείο από την ίδρυσή του αλλά και φίλους τα 30 χρόνια φιλοξενίας και επιτυχίας.

Το να επιλέγεις ένα ξενοδοχείο για τη χαλάρωση και τις διακοπές σου είναι ένα πράγμα, το να γνωρίζεις όμως από την αρχή ότι η επιλογή σου περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία άψογης φιλοξενίας, είναι ακόμη καλύτερο.

 

Δεν έλειπε τίποτα από τη φαντασμαγορική, γιορτινή βραδιά. Όμορφος κόσμος, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, κουαρτέτο βιολιών, Dj, εδέσματα από τους σεφ του ξενοδοχείου, πυροτεχνήματα που γέμισαν με χρώματα τον ουρανό στον κόλπο των Κοραλλίων, χαμόγελα περηφάνιας, συγκίνηση. Όπως η στιγμή που ο ο  κ. Παντελής Λεπτός, συμπρόεδρος του Ομίλου Λεπτός και πρόεδρος της Leptos Calypso Hotels, ο οποίος απηύθυνε ειδικό χαιρετισμό ευχαριστώντας το προσωπικό του ξενοδοχείου για την διαχρονική προσφορά τους, τονίζοντας την ακλόνητη αφοσίωση του Ομίλου Λεπτός στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών.

Ένα ξενοδοχείο που κατάφερε να ξεχωρίσει, χαρίζοντας σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία διαμονής και χαλάρωσης στο χώρο του.