ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΩΤΟΥ: BUSINESS & LIFESTYLE

Η Μαρία Βασιώτου Χριστοδουλίδη γράφει ιστορία στον επιχειρηματικό κόσμο, συνδυάζοντας προκλήσεις, καινοτομία, εξελίξεις με τη δυναμική της παρουσία.

Μέσα από το συναρπαστικό lifestyle τη;, μας προσφέρει στιγμές γεμάτες έμπνευση, δείχνοντας πώς το όραμα και η σκληρή δουλειά μπορούν να συνυπάρξουν με τη φινέτσα και την κομψότητα. Από τις επαγγελματικές της επιτυχίες μέχρι τις πολυτελείς στιγμές της καθημερινότητας της, η Μαρία Βασιώτου, αποδεικνύει πως η επιχειρηματικότητα μπορεί να συνυπάρξει με όλα όσα αγαπάμε στην καθημερινότητα μας, κάνοντας κάθε στιγμή, ακόμη πιο συναρπαστική!

 

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

 

Ποιο προορισμό δεν κουράζεστε να επισκέπτεστε ξανά και ξανά;

Μου αρέσουν τα ταξίδια, τα οποία πολλές φορές συνδυάζω με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ανάμεσα στους πιο συχνούς και αγαπημένους μου προορισμούς, είναι η Ιταλία, η Ελλάδα και η Γαλλία.

 

Τι θα υιοθετήσετε στο στυλ σας το φετινό Φθινόπωρο/Χειμώνα;

Γήινους χρωματισμούς και Bordeaux white.

 

Τι αγαπάτε πιο πολύ σε αυτή τη σεζόν;

Ξεχωρίζω τα Φθινοπωρινά – Χειμερινά παλτά και καπαρντίνες.

 

Αν δεν ζούσατε Κύπρο, που θα θέλατε να ζείτε;

Χωρίς δεύτερη σκέψη, στην αγαπημένη μου Αθήνα.

 

Πώς προσαρμόζετε/συνδυάζετε τις συνήθειες του lifestyle σας με τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες;

Με μικρά gatherings, συναντήσεις, εξορμήσεις κι εκδρομές με φίλους και συνεργάτες.

 

Με τις ασταμάτητες εξελίξεις της τεχνολογίας, την τεχνητή νοημοσύνη, πώς εντάσσεται τα νέα δεδομένα στις δικές σας επιχειρήσεις;

Οι συνεργάτες μας στον τομέα του IT και του Marketing παρακολουθούν πάντα τις νέες εξελίξεις και όπου πρέπει εφαρμόζονται.

 

Πώς είναι να αναλαμβάνετε τα ηνία από τον πατέρα σας; Είναι αυστηρός κριτής;

Από πολύ μικρή ηλικία βρέθηκα στον επιχειρηματικό κόσμο του πατέρα μου και παρακολουθούσα, εκπαιδευόμουν και έπαιρνα πληροφορίες. Σίγουρα το να αναλάβω τα ηνία από τον ίδιο, είναι μια δύσκολη πρόσκληση που καλούμε να αντιμετωπίσω με τη στήριξή του, καθώς και της οικογένειάς μου.

 

Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερη, επιχειρηματική σας επιτυχία;

Η κάθε εποχή και το κάθε «ταξίδι» μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού, έχει τις επιτυχίες και τις δυσκολίες της. Δεν ξεχωρίζω κάποια συγκεκριμένη επιτυχία, αλλά θα αναφερθώ περισσότερο στην διαχρονικότητα του Ομίλου Εταιρειών Βασιώτης ως σημαντικοί παίκτες στην αγορά όλες αυτές τις δεκαετίες.

 

Ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

Ποιότητα, διαχρονικότητα και εμπιστοσύνη στο όνομα του Ομίλου μας.

 

Τι συμβουλεύετε τους νέους επιχειρηματίες;

Υπομονή, επιμονή και… σκληρή δουλειά!