ΜΕΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

Living La Dolce Vita. Μύρισε Φθινόπωρο με τα πρώτα σημάδια της εποχής που μας προσκαλεί να επιλέξουμε όσα αγαπάμε. Σαν ένα restart σε μια ρουτίνα που μπορεί ο κάθε ένας μας, λίγο πολύ να την φέρνει στα μέτρα του. 

Από τη Μαρίνα Αβραάμ

 

Η στήλη Living La Dolce Vita, είναι ο νέος τρόπος να επικοινωνούμε, να μοιραζόμαστε όλα αυτά που αγαπάμε, όσα βελτιώνουν τις μέρες μας και κάνουν ακόμη πιο όμορφη την καθημερινότητα μας.

Παρατηρούμε τα πάντα γύρω μας να αλλάζουν. Το φως γίνεται πιο απαλό, η φύση βάφεται σε χρυσαφί και κεχριμπαρένιες αποχρώσεις και λίγο πολύ, όλοι προετοιμαζόμαστε για το Χειμώνα.

 

Αυτή η μεταβατική περίοδος, είναι η τέλεια εποχή για να σκεφτούμε τα θέλω μας, να αποδεχτούμε, να αλλάξουμε, να βελτιωθούμε και να κάνουμε πράξεις τους στόχους μας. Και για καλή μας τύχη, οι ηλιόλουστες φθινοπωρινές μέρες, μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τα όμορφα vibes γύρω μας.

 

Ανανεώνουμε το mood μας και υιοθετούμε αγαπημένα χρώματα στο νεσεσέρ και την γκαρνταρόμπα μας καθώς και τις μικρές και μεγάλες απολαύσεις της ζωής μας όπως ένα Κυριακάτικο brunch με φίλους, ένα βιβλίο που όλο αμελούσαμε, σειρές και το αγαπημένο μας κρασί! 

Στο επίκεντρο, βρίσκεται το απόλυτο χρώμα της σεζόν: Το βαθύ, πλούσιο, απόλυτο βαθύ μπορντό, βουργουνδί!

Το έχουμε δει στις βιτρίνες των καταστημάτων, το υιοθετήσαμε και βρίσκεται ήδη στο νεσεσέρ μας στα πιο αγαπημένα μας cosmetics που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο Dolce E-Shop

 

Η απόλυτη έκφραση θηλυκότητας μέσα από τις πιο αγαπημένες μου επιλογές:

Το co ord set από Stradivarius (Φωτογραφία από το website του Stradivarius) 

 

Το Body Mist που δεν αποχωρίζομαι! Μυρίζει εξαιρετικά και διαρκεί για ώρες. Δεν αφήνω πίσω όμως και το New Generation Lip Liner που σχηματίζει μοναδικά τα χείλη και ενυδατώνει, το gel πινέλο που φτιάχνει το σχήμα των φρυδιών και το blush. 

 

Το εξαιρετικό Eyeliner σε μορφή μολύβι που μένει αναλλοίωτο από το πρωί μέχρι το βράδυ

 

Τα υπέροχα Crazy Lip Balm Cherry

 

Την κρέμα προσώπου Beauty Before Age