ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΥΧΤΑΣ: ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Οι κρέμες ομορφιάς νύχτας έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας μας.

 

Η ιδέα ότι ενώ κοιμόμαστε, το δέρμα μας απορροφά θρεπτικά συστατικά και αναπλάθεται, είναι πραγματικά μαγευτική!

Οι κρέμες αυτές δουλεύουν εντατικά ενώ εμείς απολαμβάνουμε τον ύπνο μας.

Γιατί λειτουργούν καλύτερα τη νύχτα; Τη νύχτα, το σώμα μας επικεντρώνεται στην αναδόμηση και στην επανόρθωση των κυττάρων. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, η επιδερμίδα μας ανανεώνεται, και έτσι οι κρέμες έχουν την ευκαιρία να δράσουν πιο αποτελεσματικά. Συχνά περιέχουν ισχυρά συστατικά όπως ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, τα οποία διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, προσφέροντας ενυδάτωση, αντιγήρανση και ανανέωση.

Τα οφέλη της κρέμας, μάσκα και λαδάκι νύχτας:

  1. Αναδόμηση και ανάπλαση: Ενισχύουν τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  2. Βαθιά ενυδάτωση: Τα πλούσια ενυδατικά συστατικά, όπως τα έλαια και το βούτυρο καριτέ, ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, αποτρέποντας την αφυδάτωση.
  3. Καταπολέμηση της κόπωσης: Η κρέμα νύχτας μπορεί να μειώσει τα σημάδια της κούρασης, αφήνοντας το δέρμα πιο φωτεινό και ανανεωμένο το επόμενο πρωί.
  4. Αντιοξειδωτική προστασία: Συστατικά όπως η βιταμίνη C και η βιταμίνη Ε βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και τις βλάβες που προκαλούνται από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Πώς να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα νύχτας:

Η σωστή εφαρμογή είναι εξίσου σημαντική. Καθαρίστε καλά το πρόσωπό , αφαιρώντας μακιγιάζ και ακαθαρσίες. ‘Επειτα, εφαρμόστε τα προϊόντα με απαλές κινήσεις μασάζ. Το αποτέλεσμα; Το πρωί θα ξυπνήσετε με πιο απαλό, φρέσκο, ανανεωμένο και λαμπερό δέρμα, έτοιμο να υποδεχτεί τη νέα μέρα!

Με τις κρέμες ομορφιάς νύχτας, απολαμβάνετε τον ύπνο σας, γνωρίζοντας πως το δέρμα σας βρίσκεται σε καλά χέρια και αναζωογονείται όσο εσείς ξεκουράζεστε. Έτσι, το ξύπνημα γίνεται πιο όμορφο από ποτέ!

ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ, ΛΑΔΑΚΙ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΡΕΤΙΝΟΛΗ, ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΚΡΕΜΑ, BALM ΜΑΤΙΩΝ, ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟ

 

ΜΑΣΚΑ ΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ

 

ΛΑΔΑΚΙ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΡΕΤΙΝΟΛΗ

 

ΜΑΣΚΑ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙΑ ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟ

 

BALM ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ