5 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ

Σου γράφω αυτό το κείμενο για να σου αποδείξω πώς δεν έχεις για τίποτα να στενοχωριέσαι παρά μόνο να αισθάνεσαι περήφανη, γεμάτη, πιο δυναμική και ελεύθερη από ποτέ!

Πόσο συχνά κοιτάς πίσω στο παρελθόν σου; Όταν αισθάνεσαι καλά, ελάχιστα το αναπολείς, σχεδόν καθόλου δεν έχεις την ανάγκη να το ψαχουλέψεις… Γιατί με απόλυτη συνείδηση, το αφήνεις εκεί που του αξίζει… Με αγάπη πάντα και ευγνωμοσύνη.

Σήμερα θα σου αναφέρω 5 λόγους που αξίζει να ευχαριστείς τους πρώην και να τους εύχεσαι ολόψυχα να τους βρει στη ζωή τους ότι τους αξίζει… Γιατί έκαναν χώρο στη δική σου ζωή για να έρθει να σε βρει ότι αξίζει σε σένα…

  1. Σε έκαναν πιο δυνατή

Αν δεν πάθεις, πώς θα μάθεις. Και είναι υπέροχο να ερωτεύεσαι αλλά να είναι και το σωστό άτομο. Να ανταποκρίνεται το ίδιο, να θέλει να σε συναντά όπως κι εσύ, να δίνει και να μην παίρνει μόνο. Και μόνο όταν πονέσεις, αρχίζεις να γίνεσαι πιο δυνατή και να ξεχωρίζεις τους ανθρώπους που είναι για σένα και αυτούς που δεν είναι για σένα.

  1. Σε έμαθαν να ξεχωρίζεις τον εγωισμό από το σε θέλω

Στον έρωτα γίνεσαι πολύ εγωίστρια.. .Ή τουλάχιστον, συνήθιζες να γίνεσαι. Γιατί πλέον έχεις μάθει πως έρωτας σημαίνει μοιράζομαι, σημαίνει το εγώ γίνεται εμείς, σημαίνει νοιάζομαι. Και όχι «θα γίνει το δικό μου γιατί έτσι έμαθα». Πάει κι αυτή η καταστροφική συμπεριφορά την οποία πλέον αντικατέστησες με ουσιαστικά συναισθήματα που σου κάνουν καλό και δεν σε φθείρουν.

  1. Χάρη σε εσάς, έγινα η γυναίκα που θαυμάζω σήμερα

Τι πιο όμορφο να το αισθάνεσαι αυτό. Να ζεις κάθε μέρα με αυτή τη γυναίκα που θαυμάζεις, αγαπάς, σέβεσαι και στην οποία πλέον δίνεις προτεραιτότητα. Σε σένα. Που σήμερα είναι μια γυναίκα αυθεντική, αληθινή, ήρεμη. Καλύτερη από ποτέ σε κάθε τομέα.

  1. Έμαθες πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεις χρόνο για σένα

Πιθανόν κάποτε να έχασες τον εαυτό σου. Και να σε είδες να αλλάζεις χαρακτήρα για να το κάνεις πιο εύκολο στον άλλο να σε δεχτεί και να μείνει λίγο παραπάνω… .Για πες μου τώρα… Άξιζε; Χαίρομαι όμως που το έχεις συνειδητοποιήσει και δεν θα δώσεις ποτέ δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες σε ότι δεν είναι για σένα.

  1. Που έφτασες εδώ που είσαι σήμερα

Πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σου, εάν αυτός ο πρώην εξακολουθούσε να κατέχει σημαντικό ρόλο μέσα σε αυτήν; Πόσες νέες εμπειρίες θα έχανες, σε πόσα και πόσα θα έλεγες όχι… Μα τώρα πια, είσαι κυρία του εαυτού σου και έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους που σε ωθούν καθημερινά να βγάζεις προς τα έξω το καλύτερο εγώ σου!

Extra tip: Να τους ευχαριστείς για τα λάθη που δεν θα χρειαστεί να επαναλάβεις και επίσης για το γεγονός ότι δεν πρόκειται να τους γνωρίσεις σ’ ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον το οποίο δημιουργείς! 

 

Συγχαρητήρια που τα κατάφερες! Είσαι παράδειγμα για κάθε γυναίκα.