ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ FB STORIES ΣΟΥ

Θέλω να σου εκμυστηρευτώ τους λόγους που έπαψα να βλέπω κάθε προσωρινή φωτογραφία που ανεβάζεις στο Facebook Story σου…

Κι όλα αυτά που θα διαβάσεις, θέλω να ξέρεις ότι τα έγραψα με πάρα πολύ αγάπη και σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό σου! Απλά, πλέον δεν είμαι αυτή που ήξερες και χαίρομαι για αυτό!

 

Με λυπεί κάθε φορά που ανεβάζεις φωτογραφίες που απεικονίζουν κοκτέιλς για δύο ή και τρία άτομα… Είναι σαν να μου λες να δω ότι περνάς πολύ καλά χωρίς εμένα.

 

Πας διακοπές με τις φίλες σου και δεν έχουν σταματημό τα stories σου. Ανεβάζεις τη μία φωτογραφία μετά την άλλη… Έχω πάρει το νόημα! Περνάς τέλεια και θες να τονώσω το γόητρο σου… ότι λιώνω για σένα και χειροκροτώ και τις εξόδους σου με τις αγαπημένες σου φίλες.

 

Έχεις καταλάβει ότι λατρεύω τα παιδάκια! Ναι, με έχουν προδώσει πολλές φορές τα σχόλια που σου έστειλα κατά καιρούς. Δεν ξέρω αν είναι ξαδελφάκια σου, γειτονόπουλά σου, ανηψάκια σου ή και βαφτιστήρια σου… αλλά θέλω να σου πω ότι σου πάνε πάρα πολύ! Σε θαυμάζω κάθε φορά που κρατάς ένα παιδάκι στην αγκαλιά σου, αλλά ξέρω πλέον ότι για μένα είσαι ένα αμετακίνητο “βουνό” και μια απλή φωτογραφία που δεν θα πάρει ποτέ σάρκα και οστά…

 

Ξέρεις πόσες φορές ανέβασες φωτογραφίες από παραλία ή και ξενοδοχεία… Άσε, τις μέτρησα εγώ και δεν βγαίνει αριθμός… Αμέτρητες φορές. Με κάνεις να σκέφτομαι ότι στο πλάι σου έχεις μία γυναικεία παρουσία και περνάς και πολύ καλά μάλιστα. Παραλία και μόνος… δεν νομίζω να παίζει τέτοιο σενάριο.

 

Κατά βάθος βαρέθηκα να βλέπω σχεδόν τα ίδια και τα ίδια. Όλα τα stories σου είναι προβλέψιμα. Η πρωτοτυπία και η φαντασία είναι άγνωστες λέξεις για σένα… Κάπως άρχισα και να σε απομυθοποιώ…!

 

Όταν μου αρέσει κάτι πραγματικά, βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να σου στείλω ένα όμορφο σχόλιο… με λέξεις, με προτάσεις… κι εσύ μου απαντάς με αυτοκολλητάκια/stickers. Αυτό το εκλαμβάνω ως ωμή αδιαφορία εκ μέρους σου.

 

Πόσες φορές θα προσθέσεις selfies σου… Σε όλες έχεις την ίδια πόζα και έκφραση. Κάπου αισθάνομαι ότι κάθε φορά που ανοίγω και αντικρίζω τέτοιο περιεχόμενο… ότι τονώνω τη ματαιοδοξία σου, το ναρκισσισμό σου.

 

Με κάνεις να σκέφτομαι ότι προσπαθείς να μου κινήσεις την προσοχή, χωρίς να κάνεις μια ουσιαστική κίνηση για να μου μιλήσεις. Αλήθεια, μόνο αυτό μπορείς;

 

Αν λοιπόν την επόμενη φορά “πιαστώ” στη λίστα των viewers σου:

 

Θέλω να ξέρεις ότι προσπάθησα πολύ να μην δω το story σου, αλλά δεν παύω να είμαι άνθρωπος και να έχω αδυναμίες…

 

Θέλω να ξέρεις ακόμη ότι κάποια μέρα, όχι μόνο δεν θα ανοίξω ξανά μία προσωρινή σου φωτογραφία, αλλά θα σε βγάλω και εντελώς από το μυαλό μου… διότι κάποιος άλλος θα έχει κερδίσει την προσοχή μου with real ways!

 

Cheers!