GLAMOROUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

Εστιάζοντας στην ποιότητα και την ποικιλία του παραγόμενου περιεχομένου και με σεβασμό στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, ο ALPHA Κύπρου, με ακρογωνιαίο λίθο το τρίπτυχο ενημέρωση, ψυχαγωγία, μυθοπλασία, παρουσίασε ένα πλήρες πρόγραμμα για τη σεζόν 2018 – 2019. Η παρουσίαση έγινε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park, παρουσία διαφημιστών, πελατών αλλά και νέων μετόχων.

Ο ALPHA Κύπρου και αυτή τη σεζόν, δημιουργεί νέες παραγωγές βασισμένες σε έξυπνα σενάρια που αναμειγνύονται με τη φαντασία και στελεχώνονται από επιτυχημένους ηθοποιούς, συντελεστές και εκλεκτούς επαγγελματίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γιώργος Τσιάκκας, Χριστιάνα Αρτεμίου, Βάνα Δημητρίου, Μαρία Γεωργιάδου, Άντρη Θεοδότου, Αντρέας Βασιλείου και Μιχάλης Αργυρού είναι η μεγάλη ομάδα των σεναριογράφων που βρίσκεται πίσω από τις σειρές μυθοπλασίας του ALPHA Κύπρου.

Η κοινωνική σειρά «ΜΠΛΕ» σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη, η κωμική σειρά «Η ΦΑΜΙΛΙΑ» σε σκηνοθεσία Κλείτου Κλείτου με τον Χριστόδουλο Μαρτά, την Πέννυ Φοινίρη και τον Δημήτρη Σταρόβα στον ρόλο του ψυχολόγου, η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά «ΚΑΡΜΑ», σε σενάριο της Χριστιάνας Αρτεμίου, που παρουσιάζει δραματοποιημένα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, η κωμική σειρά «MHN ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ» με την προσθήκη ενός ακόμη ζευγαριού Κυπρίων, την Μαριέλλα Σαββίδου και τον Αλέξανδρο Παρίσση, η κοινωνική-δραματική σειρά «ΤΑΤΟΥΑΖ» σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθετική επιμέλεια Ανδρέα Γεωργίου, η νέα καθημερινή δραματική σειρά «ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και η ανατρεπτική σειρά «ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ», είναι οι παραγωγές που συμπληρώνουν το μεγάλο παζλ της μυθοπλασίας του ALPHA Κύπρου.

 

Χριστιάνα Αριστοτέλους και Λούης Πατσαλίδης είναι, αναμφίβολα, το βαρύ πυροβολικό του ALPHA Κύπρου και αυτή τη σεζόν στην ψυχαγωγία, ενώ η Βασιλική Χατζηαδάμου επιστρέφει ανανεωμένη με την μουσική εκπομπή «Όσο Υπάρχουν Τραγούδια».

 

Με σλόγκαν «ειδήσεις όπως είναι», ο ALPHA Κύπρου παραμένει σταθερός στις αξίες του προσφέροντας ποιοτική και έγκυρη ενημέρωση στον Κύπριο πολίτη. Η Αιμιλία Κενεβέζου συνεχίζει καθημερινά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων «ALPHA NEWS» στις 20:20 με νέα σκηνικά, καινοτόμες ειδησεογραφικές προσεγγίσεις, πλαισιωμένη -πάντοτε- από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ALPHA Κύπρου.

 

Στην μεσημβρινή ειδησεογραφία, η εκπομπή «ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με τον Αντρέα Κημήτρη, προσφέρει διαδραστική προσέγγιση στην ενημέρωση, με τους πολίτες να έχουν ρόλο και λόγο, αναδεικνύοντας νέα θέματα με κοινωνικά ρεπορτάζ σε κάθε γωνιά της Κύπρου, φιλοξενώντας στο στούντιο τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

 

Κι επειδή μερικές συνεργασίες αποτελούν σταθερή αξία, ο ALPHA Κύπρου ανανεώνει το τηλεοπτικό ραντεβού των τηλεθεατών του με ηχηρά ελλαδικά ονόματα, ταυτισμένα με την επιτυχία. Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Χρήστος Φερεντίνος, Νίκος Μάνεσης, Ελένη Τσολάκη, Ελεονώρα Μελέτη και Ναταλία Γερμανού είναι πανέτοιμοι να κρατήσουν όμορφη συντροφιά στους τηλεθεατές, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.

 

Ποικιλία – Ποιότητα – Πάθος είναι τα τρία στοιχεία που διέπουν όλα, ανεξαιρέτως, τα προγράμματα   του ALPHA Κύπρου και αυτό είναι και το στοίχημα που βάλαμε με τον εαυτό μας…

Αναφερόμενος στη νέα εποχή του ALPHA Κύπρου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ανδρέας Παπαέλληνας δήλωσε: «Με όραμα, αξίες και ήθος μαζί θα προχωρήσουμε με στόχο την ανάπτυξη… μέσα από τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, έτσι ώστε ο ALPHA Κύπρου να γίνει το κύριο κανάλι που θα προσφέρει έγκυρη ενημέρωση και ποιοτική ψυχαγωγία».  

Από πλευράς του, ο Γιώργος Θεοδότου Μέλος του Δ.Σ. ανέφερε: «Ως νέοι επιχειρηματίες όραμά μας είναι να “κτίσουμε” έναν υγιή, δυνατό και αξιόπιστο Όμιλο Μέσων Επικοινωνίας, ο οποίος παράλληλα θα προσφέρει σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο».

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρος Πέτρου είπε: «Εισερχόμαστε σε μία νέα εποχή, όπου στόχος μας είναι η δημιουργία και ανάπτυξη τοπικών παραγωγών και παράλληλα η επιχειρηματική επέκταση των δραστηριοτήτων μας στο χώρο Μέσων».