Instagram Stories: Μάθε τι σημαίνουν για μία ερωτευμένη γυναίκα

Είσαι γυναίκα. Ερωτεύτηκες. Κι αυτή τη φορά είναι με ένταση, είναι διαφορετικό.

Γράφει η Εύη Παπανικολάου

 

Παραδέξου το… Αυτός ο “ανεξήγητος” ιδρώτας δεν οφείλεται μόνο στον ιδιότροπο ζεστό Ιούνη, αλλά και στην take-me-to-the-paradise παρουσία αυτού του ενός και μοναδικού άνδρα. Ναι, τριγυρίζει στο μυαλό σου συνέχεια. Σκαλίζει υπέροχα τις σκέψεις σου. Είσαι αφηρημένη και ζεις ονειρικά στις πενήντα και βάλε… αποχρώσεις του ροζ. Το έχεις προσέξει; Σου μιλάμε και βλέπουμε άτακτες καρδιούλες να πετάγονται σαν pop up messages έξω από το μυαλό σου. Το περιεχόμενό τους είναι άκρως ερωτικό. Ήδη κοκκινίσαμε.

 

Μπαινοβγαίνεις συνεχώς στο Instagram και κοντεύεις να στεφθείς η απόλυτη βασίλισσα του timeline scrolling. Τι κι αν κάνεις following όλο τον ισπανόφωνο και ιταλόφωνο σέξι ανδρικό πληθυσμό… εσύ ανυπομονείς πότε θα χαρίσεις το sparkling Like σου στον άνθρωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου.  Λες μικρά ψέματα στον εαυτό σου: “Take a break. Έστω και μία ώρα. Δείξε του ότι είσαι πολυάσχολη, παίξε το και λίγο αδιάφορη”. Παύση δεν κάνεις. Ο δείκτης του χεριού σου έχει αποκτήσει δικέφαλους από το συνεχές touch screen.

 

Οδηγείς, περπατάς, εργάζεσαι, τρως (χμ… βλέπω έχεις ακόμα όρεξη) και η έγνοια σου είναι τα καθημερινά Instagram Stories του. Κρυφοκοιτάς πότε ήταν online τελευταία φορά και περιμένεις να περάσει κανένα “αιώνιο” δεκάλεπτο για να τσεκάρεις το νέο του story… Ε ναι, μην σκεφτεί ότι έχεις πάθει και εμμονή μαζί του (λέμε τώρα). Ξέρεις ότι βλέπεις πάντα πρώτη το story του, αυτός σίγουρα κολακεύεται και προσθέτει κάθε τρεις και λίγο νέες pics και βιντεάκια.

 

Μήπως σε έχει πάρει χαμπάρι και παίζει μαζί σου; Μήπως έχει πάθει κι αυτός την πλάκα του μαζί σου; Μήπως περιμένει να στείλεις έστω και ένα σχόλιο; Κι εσύ τι; Απλώς τα κοιτάς αμέτοχη; Αποθέωσε τον καφέ που ανέβασε (έστω κι αν είναι νερόβραστος), στείλε του ένα heart eyes emoji για το ηλιοβασίλεμα που αιχμαλώτισε με το φακό του (extra bonus αν είναι και ρομαντικός…). Μην είσαι απλώς το “ματάκι” στην “insta-κλειδαρότρυπα”. Δείξε του ότι δεν είναι τυχαίο που στήνεις σκοπιά σε κάθε καινούργιο του story. Ρίξε του μία ατάκα, ένα έξυπνο αστείο και άσε τον να σε σκέφτεσαι όλη μέρα.

 

Ανέβασε κι εσύ stories. Θάλασσα εκείνος; Άμμο εσύ! Στεριά αυτός; Ουρανό εσύ! Κάνε τον να νιώσει ότι μπορεί να είσαι το άλλο του μισό, το κομμάτι που θα κλείσει και θα τρελάνει τον κύκλο του. Δες αν κοιτά κι ο ίδιος τα stories σου. Με ποια συχνότητα; Σου στέλνει σχόλια; Αν νιώθεις ότι κάτι όμορφο παίζει στον αέρα, τότε άσε τον fatty εγωισμό σου στο μπαούλο του. Εδώ μιλάμε για την καψούρα σου. Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες. Εδώ… εσύ παίζεις insta-μπάλα και μάλιστα χωρίς διαιτητές και θεατές.