ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΑΡΡΗ: ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ

Εάν δεν την γνώρισες ακόμη τότε σου λέμε πως αξίζει να το βάλεις στο πλάνο σου το συντομότερο γιατί είναι μια από τις πιο cool και ακομπλεξάριστες Κύπριες.

Ακούει προσεχτικά τι θέλουν οι γυναίκες, μάς γνωρίζει αρκετά καλά αφού είναι και η ίδια γυναίκα και λατρεύει, να σχεδιάζει μοναδικές προτάσεις για την κάθε μία από εμάς τονώντας την αυτοπεποίθηση μας και βεβαίως τα δυνατά σημεία στο σώμα μας.

Έχει πάντα έναν καλό λόγο να πει και ξέρει τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να αισθανόμαστε κομψές, σέξι και άνετα με ότι και να φορέσουμε. Η Βικτώρια Σαρρή κατατάσσεται πλέον στις πετυχημένες Κύπριες σχεδιάστριες με ένα λαμπρό μέλλον να την περιμένει.

Σχεδιάζει για Κύπριες αλλά και γυναίκες στο εξωτερικό -προτάσεις της έχουν ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα- και η μεγάλη επιτυχία της φαίνεται στο γεγονός ότι απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως. Αντιμετωπίζει την κάθε μια με σεβασμό και κάπως έτσι δημιοργεί μερικές από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις που θα φορέσεις ποτέ! Το ατελιέ της βρίσκεται στη Λεμεσό και θα σε δει μόνο με ραντεβού για να σου χαρίσει την αμέριστη προσοχή που χρειάζεται όταν θες να σχεδιάσουν κάτι, αποκλειστικά για σένα!