Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΡΑΦΑΕΛΑ ΣΤΟ G.BAR ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Κάθε γυναίκα αξίζει τα καλύτερα! Κάθε γυναίκα μπορεί μέσα από τις επιλογές της καθημερινότητας της, να ομορφαίνει και να εμπνέει τον κόσμο γύρω της!

Και η Ραφαέλα Νεοκλέους, η γνωστή και πλέον πετυχημένη influencer, πετυχαίνει να δίνει το δικό της στίγμα, αφήνοντας το σημάδι της απ΄όπου κι αν περάσει!

Είναι νεαρή και δεν επαναπαύεται. Δουλεύει ακούραστα καθημερινά στον τομέα της αρχιτεκτονικής και με μια διαφορετική οπτική, παρουσιάζει και μοιράζεται όσα την αρέσουν μέσα από τον instagram λογαριασμό της!

Ένα πρωινό Σαββάτου, αποφάσισε να περάσει το χρόνο της στον υπέροχο χώρο του G.Bar στη Λεμεσό. Ένα καλόγουστο σαλόνι ομορφιάς που προσφέρει τα πάντα στη γυναίκα όπως μαλλιά, μακιγιάζ, μανικιούρ – πεντικιούρ, καφέ και μόδα! Η Ραφαέλα πέρασε μοναδικές στιγμές φορτίζοντας μπαταρίες, μέχρι την επόμενη φορά!

Διαβάστε πιο κάτω τι μας είπε η ίδια: 

 

“Beauty salon, but way better!

Ένας παράδεισος με εκθαμβωτικά χτενίσματα, τέλεια νύχια, υπέροχα μακιγιάζ, απολαυστικός καφές και η λίστα συνεχίζεται. Ένα από τα μεγαλύτερα beauty bar της Ευρώπης.

Φτάνοντας στ πανέμορφο κέντρο της Λεμεσού, περνώντας τα παλιά σοκάκια, κάθισα να πιώ τον πρωινό μου καφέ στο window seat του g.bar. Μετά από το τέλειο bowl από banana, strawberries, coconut milk, chia & lean seeds (επιβάλλεται να δοκιμάσεις), ήρθε η σειρά μου για χτένισμα και μετά για , όλα από τους καλύτερους του είδους. Εκτός από café και beauty-salon, διαθέτει στον ίδιο χώρο και boutique με ρούχα.

rafaella gbar

Ο χώρος υπέροχος, όπως ακριβώς φανταζόμουν τον γυναικείο παράδεισο.

Ιδανικό για πρωινό καφέ με θέα τα δρομάκια της παλιάς πόλης και για οτιδήποτε έχει να κάνει με ομορφιά και περιποίηση της γυναίκας”!