ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ; ΤΑ TOP ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ GEL ΝΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ας μιλήσουμε για επαγγελματίες!

Τα ιδανικα και πιο ομορφα χρώματα σε gel νυχιών έρχεται να τα αναδείξει το αποτέλεσμα που έχουν οι γυναίκες που εμπιστεύονται για το gel νυχιών τους το Mo Eco Beauty.

Ο πολυσυζητημένος, luxurious χώρος στη Λεμεσό αποδεικνύει πώς πάντοτε, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά προσφέροντας τα καλύτερα στις γυναίκες. Τα βιολογικά Gel, προσφέρουν όπως πολύ καλά γνωρίζεις ποιότητα, λάμψη, αντοχή και εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ακόμη και εάν περάσουν 4 βδομάδες, το αποτέλεσμα θα συνεχίζει να φαίνεται όμορφο κι αυτό είναι προς το συμφέρον μας. Γιατί θα ξέρεις πως έχεις μπροστά σου άπλετο χρόνο μέχρι το επόμενο σου ραντεβού. Που μεταξύ μας, σίγουρα θα ανυπομονείς για το πότε θα πας ξανά στο Mo Eco Beauty αφού είναι ο άψογος, ζεστός χώρος που μπορεί να χαλαρώνει την κάθε πολυάσχολη γυναίκα.

Ποια είναι όμως τα Gel που θα συζητηθούν τις γιορτινές μέρες;

Εάν αναρωτιέσαι και θες να γνωρίζεις ποιο χρώμα να διαλέξεις, σου λέμε σήμερα ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις!

Το top 3 των χρωμάτων που προτιμούν οι Κύπριες για τις γιορτινές μέρες:

Κόκκινα

Μπορντό

French

Και βεβαίως, εάν είσαι πιο τολμηρή, τότε τα χρώματα που θα λατρέψεις είναι το βαθύ κόκκινο και τη μεταλλιζέ απόχρωση του χρυσού!  

Εάν θες να κλείσεις ραντεβού, σου προτείνουμε να επικοινωνήσεις μαζί τους το συντομότερο αφού όπως μπορεις να αντιληφθείς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25 738890