ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ FASHION SHOW ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Ένα φαντασμαγορικό show επίδειξης μόδας, που έχει πλέον γίνει θεσμός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της Λάρνακας, διοργανώθηκε και φέτος από το εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College, το “The Catwalk Project 2019”.

Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Λάρνακας, στο παραλιακό μέτωπο Μακένζι, και σε ένα εντυπωσιακά διαμορφωμένο catwalk, οι φοιτητές του κλάδου Μόδας παρουσίασαν τις συλλογές τους, ως άρτιοι επαγγελματίες.

Για τη διεκπεραίωση και γενικότερη επιμέλεια του fashion show, εργάστηκαν οι τελειόφοιτοι του κλάδου Μόδας, υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου καθηγητή Μόδας Παντελή Παντελή, καθώς και των καθηγητών τους Senior Textile Lecturer Μαριάννα Πέγκα και Menswear Designer Kristo Avraam.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Γωγώ Αλεξανδρινού, που με την καλύτερη διάθεσή της ξεσήκωνε το κοινό το οποίο έδινε στα μοντέλα και τους δημιουργούς, το πιο δυνατό τους χειροκρότημα.

Πολλοί designers, celebrities, fashionistas, fashion bloggers και πολλοί άλλοι επαγγελματίες του χώρου της μόδας ήταν εκεί για να στηρίξουν τους νέους fashion designers σ’ αυτό το πολύ σημαντικό πρώτο τους επαγγελματικό βήμα.

Για ακόμα μια χρονιά, το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander College, θέλησε και τα κατάφερε να αποδείξει ότι για να οδηγηθείς στην επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής είναι απαραίτητη η έμπνευση και τα συνεχή κίνητρα!