ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ

Η αεροπορική εταιρεία Frontier έχει καλά και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι προσφέρει δωρεάν πτήσεις για αυτό το μήνα.

Τα κακά νέα είναι όμως, ότι μπορούν να πάρουν αυτό το δώρο μόνο όσοι έχουν το επίθετο Green ή Greene.

 

Αυτή την περίοδο, η αεροπορική εταιρεία Frontier γιορτάζει την πρωτοβουλία της Πράσινης Εβδομάδας (Green Week), που επικεντρώνεται στο στόχο της εταιρείας να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακά της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Frontier, ο στόλος της εταιρείας είναι ήδη κατά 39% πιο οικονομικός σε καύσιμα σε σύγκριση με άλλες αεροπορικές εταιρείες, αλλά χρειάζεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Η αεροπορική εστιάζει την προσοχή της στη χρήση βιώσιμων υλικών, όπως λιπασματοποιήσιμα κύπελα, χαρτοπετσέτες από ανακυκλωμένα υλικά και αναδευτήρες από μπαμπού.

 

Για να τιμήσει την εβδομάδα αυτή, η αεροπορική χαρίζει βραβεία και προσφορές σε όποιον επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή.

 

Το σωστό όνομα

Ωστόσο, οι άνθρωποι με επίθετο Green ή Greene έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαμβάνουν την οικολογική προώθηση της Frontier. Όσοι έχουν αυτό το επίθετό δικαιούνται να λάβουν επιστροφή μέχρι και 400 δολάρια για πτήσεις μετ’ επιστροφής.

 

Με έναν όριο: οι Green και Greene μπορούν να πετάξουν δωρεάν μόνο στις 13 Αυγούστου. Σύμφωνα με την πλατφόρμα The Points Guy, η πτήση αναχώρησης πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 π.μ. Και 11.59 στις 13 Αυγούστου του 2019, και η πτήση επιστροφής πρέπει να αφιχθεί μέχρι τις 11.59 στις 20 Αυγούστου 2019. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αγοράσουν τα εισιτήριά τους πριν κάνουν αίτηση για επιστροφή. Όλες οι επιστροφές θα δοθούν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Η “πράσινη” επιστροφή δεν ισχύσει σε συζύγους, γονείς, παιδιά κι αδέρφια αν το όνομά τους δεν είναι επίσης Green(e).

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια αεροπορική επιβραβεύει τους επιβάτες της απλώς επειδή έχουν το “σωστό” όνομα. Η αεροπορική εταιρεία WOW Air επίσης έκανε μια παρόμοια προώθηση τον περασμένο Φλεβάρη, χαρίζοντας δωρεάν πτήσεις σε επιβάτες με το επίθετο Valentine. Και η αεροπορική εταιρεία Virgin Atlantic έκανε κάτι παρόμοιο διοργανώνοντας διαγωνισμό για δωρεάν εισιτήριο προς τη St. Lucia, αλλά μόνο άτομα με το όνομα Lucy ή Lucia μπορούσαν να λάβουν μέρος.

Αν έχετε το μαγικό επίθετο Green(e), μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κλείνοντας μια πτήση στην ιστοσελίδα της Frontier! Μια αεροπορική εταιρεία με φετίχ στο όνομα…

Πηγή: https://www.travelstyle.gr/