ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ CLASSY & FABULOYS

Glamorous, υπέροχα, μοναδικά και μπορείς να τα αποκτήσεις αποκλειστικά από το κατάστημα Classy & Fabulous που ήρθε για να κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακές τις εμφανίσεις σου.

Τα αξεσουάρ αποτελούν τεράστια αδυναμία των γυναικών αφού επιλέγοντας τις σωστές προτάσεις αποθεώνεις μοναδικά το στυλ σου.

Είτε πρόκειται για το γραφείο, για τις καθημερινές εξορμήσεις, για τις βόλτες ή για τις βραδινές σου εξόδους, τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα δώσουν τις extra πινελιές που χρειάζεται το outfit σου για να ξεχωρίσει. Οι γυναίκες λατρεύουν τα αξεσουάρ και σε αυτή την περίπτωση όσα περισσότερα διαθέτεις στη συλλογή σου, τόσο το καλύτερο. Ακόμη καλύτερα βέβαια εάν αυτές οι επιλογές είναι από το κατάστημα CLASSY & FABULOUS αφού στο χώρο του θα βρεις αρκετές προτάσεις, διαφορετικά στυλ, χρώματα και άπειρες επιλογές για κάθε σου outfit.

Μπορείς να επιλέξεις αξεσουάρ ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ σου που θα εντυπωσιάσουν κάθε γυναίκα που θα σε δει!

Όσο πιο νωρίς επισκεφτείς το κατάστημα CLASSY & FABULOUS, τόσο πιο μοναδικά θα ανανεώσεις το ντύσιμο σου με προτάσεις τις οποίες δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.

Οι προτάσεις που θα βρεις στο κατάστημα γίνονται ανάρπαστες από γυναίκες απ’ όλη την Κύπρο που το επισκέπονται καθημερινά!

Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1 στη Λεμεσό. (Τουριστική περιοχή).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 328868