ΜΑΡΙΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΗΡΩ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Είναι ασταμάτητη αφού μέσα στη μέρα της έχει να τρέξει πολλά πράγματα που την αφορούν και την ενδιαφέρουν με πρώτο και καλύτερο την Crown Boutique στη Λεμεσό.

Η νεαρή Μαρία Νεοφύτου γνωρίζει ότι είναι σημαντικό για την κάθε γυναίκα να φροντίζει την εμφάνιση της και να περιποιείται τον εαυτό της. Και βεβαίως σε αυτό χρειάζεται πάντα δίπλα της επαγγελματίας που με τις κατάλληλες θεραπείες και συμβουλές τους θα βοηθούν για να έχει πάντα λαμπερό, ξεκούραστο πρόσωπο και βλέμμα.

 

Η Μαρία Νεοφύτου, ιδιοκτήτρια της Crown Boutique, ακολουθεί πάντα τις συμβουλές της αισθητικού Ηρώ Λεωνίδου. Μιλώντας μας στο Dolce για τα άμεσα αποτελέσματα που βλέπει με τις θεραπείες της Ηρώς στο πρόσωπο της, δεν την αλλάζει με τίποτα.

 

«Πάω συχνά για θεραπείες προσώπου αλλά και ματιών. Οι μαύροι κύκλοι είναι κάτι που με προβληματίζουν αρκετά όμως με τις θεραπείες και τις γνώσεις της Ηρώς, πλέον έχω να περηφανεύομαι για τα ξεκούραστα μου μάτια. Την εμπιστεύτηκα επίσης και σε μια από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή μου, το γάμο μου αφού ανέλαβε το μακιγιάζ μου. Η Ηρώ ξέρει πάντα τι χρειάζομαι για να δείχνω ανανεωμένη και φρέσκια»!