ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

«Με τη Δύναμη της Αγάπης μας – μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών καλύτερη»

Με τον τίτλο «Με τη Δύναμη της Αγάπης μας – μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών καλύτερη», αρχίζει σήμερα, 2 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει για όλο το μήνα Δεκέμβριο, ο φετινός Ραδιομαραθώνιος, που διοργανώνουν  ο Όμιλος CNP Cyprus, με τις εταιρείες CNP Cyprialife και CNP Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το ΡΙΚ.

 

Η ανακοίνωση της έναρξης του φετινού Ραδιομαραθωνίου 2020, πραγματοποιήθηκε στη σημερινή διαδικτυακή, λόγω πανδημίας,  δημοσιογραφική διάσκεψη, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP Cyprus. 

 

Μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή, τώρα  είναι η ώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να δώσουμε κάτι από τη δύναμή μας στα παιδιά που τη χρειάζονται. Ο Ραδιομαραθώνιος είναι ο θεσμός που κατεξοχήν εκφράζει τις αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας. Ειδικά στην περίοδο της πανδημίας, οι δράσεις του Ραδιομαραθώνιου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών που έχουν ανάγκη, καλύτερη. Με όλη τη Δύναμη της Αγάπης μας.

 

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρετισμούς απηύθυναν, η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κα Άντρη Αναστασιάδου, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κα Μαρία Χριστοφίδου, ο CEO του Ομίλου CNP Cyprus, κ. Τάκης Φειδία και η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική  Διευθύντρια της CNP Cyprialife, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου Όλοι έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα: «H μεγάλη πρόκληση στην εποχή της πανδημίας είναι να κρατηθεί η κοινωνία ενωμένη με άξονες τις αξίες της ανθρώπινης αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς».

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εν μέσω πανδημίας, ο Ραδιομαραθώνιος προσαρμόζεται στα νέα  δεδομένα και οι εισφορές θα γίνονται μέσω του τετραψήφιου αριθμού 7060 ως εξής:

 

Μέσω SMS

Στείλε SMS στο 7060

RΜ (κενό) 1 για 1€

RΜ (κενό) 3 για 3€

RΜ (κενό) 5 για 5€