Η ΚΥΠΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΦΙΑ ΦΡΑΚΑΛΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟ DOLCE ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ

Είναι από τους ανθρώπους που εκπέμπουν μια θετικότητα. Η αισιοδοξία και το ειλικρινές της χαμόγελο μεταδίδονται αμέσως στο συνομιλητή της.

Αρκετά ζευγάρια από όλη την Κύπρο την εμπιστεύονται για να φέρει στον κόσμο το πολυτιμότερο δώρο στη ζωή ενός ανθρώπου, τα παιδιά τους.

Για την ίδια, η διαδικασία του τοκετού είναι η μεγαλύτερη ευτυχία που βιώνει καθημερινά. Δεν κουράζεται ποτέ, δεν αισθάνεται ότι κάνει κάθε μέρα κάτι από τα ίδια. Γιατί κάθε πλασματάκι που φέρνει στη ζωή, είναι για αυτήν τεράστια ευλογία, ενθουσιασμός και χαρά.

Η ίδια όμως τα λέει στο Dolce πολύ καλύτερα:

«Αλήθεια δεν ξέρω ποσά μωρά καλωσόρισα στη ζωή! Δε θα τολμούσα να πω αριθμό πιο πολύ γιατί είναι σε χιλιάδες πια!! Και με συγκινεί που έχω ευλογηθεί με αυτό το ρόλο! Ανέκαθεν ένιωθα συγκίνηση! Έκλαιγα μαζί με τους γονείς που υποδέχονταν το μωρό τους κι ακόμα και τώρα που κάποιος θα περίμενε να έχω “συνηθίσει”, εγώ νιώθω την ίδια συγκίνηση και τον ίδιο ενθουσιασμό! Και δεν παύει ποτέ να με γεμίζει συναισθηματικά αυτή η διαδικασία! Έχει μια τεράστια δύναμη η ώρα της γεννά που σε κατακλύζει!».