Η στάση του σεξ που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο!

Η στάση του σεξ που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι μια παθιασμένη πολεμίστρια που θέλει να κατακτήσει κάθε άξιο αντίπαλο. Η στάση γυναίκα από πάνω είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει αυτό. Αν είσαι Κριός στη συνέχεια μπορείς να τον δέσεις και να τον βασανίσεις ερεθιστικά μέχρι εκείνος να σου παραδοθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου είναι αισθησιακή και απολαμβάνει πολύ τη σωματική επαφή και τα χάδια, το στοματικό, το μασάζ και κυρίως το να της φέρονται σαν να είναι βασίλισσα. Αν είσαι Ταύρος, αφιέρωσε πολύ χρόνο στο να εξερευνήσετε ο ένας το σώμα του άλλου με τις γλώσσες και τα δάχτυλά σας, χωρίς καμία βιασύνη. Γιατί να βιάζεστε άλλωστε;

 

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Η παιχνιδιάρα Δίδυμος απολαμβάνει συνήθως το να παίρνει το πάνω χέρι εκείνος. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, δοκίμασε λίγο role play!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Οι Καρκίνοι μπορεί να έχουν τη φήμη του γλυκού και ευαίσθητου εκπρόσωπου του ζωδιακού κύκλου, όμως απολαμβάνουν πολύ το κίνκι σεξ. Συνεπώς αν είσαι Καρκίνος, δεν θέλεις να κάνεις μια οποιαδήποτε στάση. Ζήτησε από το φίλο σου να σταθεί όρθιος και να σε σηκώσει στα χέρια του ενώ τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση του και η πλάτη σου βρίσκεται στον τοίχο. Και επειδή είσαι το ζώδιο του κάβουρα, μην εκπλαγείς αν αφήσεις μερικά σημάδια από τα νύχια σου στην πλάτη του.

 

ΛΕΩΝ

Αν είσαι Λέων, απολαμβάνεις να παίζεις με το θήραμά σου όπως η γάτα με το ποντίκι οπότε ζήτησε από το φίλο σου να γίνει πιο περιπετειώδης. Με τη στάση «ανάποδη καουμπόισσα» σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο, ενώ μπορείς πάντα να φέρεις στο παιχνίδι και το αγαπημένο σου sex toy.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι Παρθένος πιθανότατα είσαι ταπεινή, γήινη και απολαμβάνει το σεξ όταν είναι απλό, καθαρό και με μπόλικο κλειτοριδικό ερεθισμό.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι Ζυγός, είσαι δίκαια και ψάχνεις την ισορροπία μέσα στη σχέση σου. Σου αρέσει να δίνεις όσο σου αρέσει να παίρνεις. Γι” αυτό και η ιδανική στάση για σένα είναι το 69 – κερδίζετε και οι δύο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μυστηριώδης Σκορπιός χρειάζεται έναν άντρα που μοιράζεται τις ίδιες βλέψεις σχετικά με το σεξ με εκείνη: όλα παίζουν. Είτε αυτό αφορά το να δέσει ο ένας από τα δύο τα μάτια του, να δώσετε μερικές «ξυλιές» παραπάνω ή να πειραματιστείτε με διάφορους τρόπους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι Τοξότης, είναι πάρα πολύ πιθανό κάποια στιγμή να κάνεις σεξ σε δημόσιο χώρο. Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε ένα πάρτι μαζί το φίλο σου, αφιέρωσε λίγα λεπτά στο να κλειδωθείτε μαζί στο μπάνιο. Φρόντισε μόνο να μην περιμένει κόσμος απ” έξω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι πιστή και σοβαρή αλλά και αχόρταγη όσον αφορά το σεξ, οπότε η στάση «γυναίκα από πάνω» με τα πόδια σου τυλιγμένα γύρω του είναι ιδανική για σένα. Κι αυτό γιατί είναι μία στάση που σου προσφέρει το συναισθηματικό δέσιμο αλλά και τη σωματική έκσταση που επιθυμείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι απρόβλεπτη και αντισυμβατική και της αρέσουν οι ακραίες καταστάσεις. Δοκίμασε λοιπόν τη στάση στα τέσσερα, αλλά με μια μικρή παραλλαγή. Δοκιμάστε το ενώ είστε και οι δύο όρθιοι, με εσένα να να είσαι σκυμμένη και να ακουμπάς στο πάτωμα ή στο τραπέζι και με εκείνον να κρατιέται από σένα.

 

ΙΧΘΥΣ

Η ρομαντική Ιχθύς απολαμβάνει την επαφή με το σύντροφό της – κάνει έρωτα και όχι πόλεμο. Αν είσαι ιχθύς σου αρέσει να κάνεις σεξ στη «στάση κουτάλι», αργά και αισθησιακά, με τα σώματά σας κολλημένα το ένα στο άλλο ώστε να αισθάνεστε ακόμα πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Κι αυτό σας κάνει να μην θέλετε να αφήσετε το δωμάτιο.

πηγή: https://kalimeraellada.gr/zodia-stasi-sex/