ΜΕΤΑ ΤΑ 30 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΕΣ, ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ

Ξεκινάς με τις γνωστές πεταλούδες στο στομάχι, τις ονειροπόλες σκηνές, τις ρομαντικές κινήσεις, τις ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο κι ας μην μιλά κανείς από τους δυο, αρκεί που ακούς την ανάσα του άλλου, τις βόλτες, την έντονη επιθυμία ότι μαζί θα αλλάξετε τον κόσμο κι ότι η δική σας σχέση θα είναι διαφορετική!

Στην πορεία, πληγώνεσαι συχνά, γνωρίζεις διαφορετικές προσωπικότητες, ξεχνάς ποιος είσαι, ψάχνεις τον εαυτό σου, χάνεις το χρόνο και την ενέργεια σου, κλαις, λες δεν θα ερωτευτώ ποτέ ξανά και έπειτα, πάλι από την αρχή.

 

Όμορφο πράγμα ο αμοιβαίος έρωτας, τα αισθήματα που σου ξυπνούν όλες τις αισθήσεις, οι μέρες που θες να το σκάσεις από τη δουλειά για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί, οι στιγμές, τα λόγια, η αύρα που ακόμη κι αν σε οδηγεί στην καταστροφή αισθάνεσαι ότι αξίζει να την ζήσεις μέχρι το τέλος κι όπου βγει.

 

Είναι άτομα που σε τραβούν δίπλα τους σαν μαγνήτης, που είναι πέραν από τις δυνάμεις σου να έχεις τον έλεγχο, να αντισταθείς και απλά αφήνεσαι. Άνθρωποι που σου βγάζουν τον ήρεμο εαυτό, άλλοι τον άγριο και πάει λέγοντας. Άνθρωποι που είναι ο καθρέφτης σου, τους οποίους θαυμάζεις. Και από όλους έχεις κάτι να πάρεις, είναι πλέον κομμάτι σου, είναι σταθμοί.

 

Γιατί βίωσες μαζί τους στιγμές που δεν λέγονται, έζησες ανεπανάλπτες εμπειρίες, σε σημάδεψαν, και έβαλαν το δικό τους ληθαράκι, κι εσύ στη ζωή τους το δικό σου για να καταλήξεις στην προσωπικότητα που είσαι σήμερα.

 

Κάποιοι πάνε κι έρχονται γιατί θέλουν να αισθανθούν αυτά τα έντονα συναισθήματα και πάλι, κάποιοι ακολουθούν άλλους δρόμους, όμως πάντα σας ενώνουν οι στιγμές σας.

 

Κι έρχεται μια στιγμή που αισθάνεσαι κι εσύ πως ναι, στ΄αλήθεια έχεις αλλάξει. Δεν σε νοιάζει πλέον να δώσεις γιατί τώρα θες να κρατάς πράγματα και για τον εαυτό σου. Δεν σε νοιάζει να ξενυχτήσεις με ένα άτομο συγκεκριμένο όταν μπορείς να έχεις τέλεια παρέα, δεν σε νοιάζει να μιλάς για ώρες στο τηλέφωνο όταν αλλάξεις τις προτεραιότητες σου.

Και συμπεραίνεις και προχωράς θέτοντας νέα θέλω και επιθυμίες. Επιθυμώντας περισσότερο από ποτέ να ζήσεις με τους όρους σου, γιατί αισθάνεσαι πλέον πιο δυνατός, γιατί ξέρεις τι θέλεις, τι σου αξίζει και με τι δεν θα συμβιβαστείς. Και γνωρίζεις νέους ανθρώπους που σου μαθαίνουν καινούρια πράγματα, απολαμβάνεις περιπετειώδεις στιγμές και το μόνο που σε καλεί από το παρελθόν είναι τα μαθήματα για να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος για σένα και για τους ανθρώπους που σε επιλέγουν καθημερινά όπως τους επιλέγεις πλέον κι εσύ. Δεν παρακαλάς να μείνει κανείς, εάν δεν είναι με τη θέληση του. Δεν τηλεφωνάς, δεν προσπαθείς να αλλάξεις καταστάσεις.  Γιατί αξίζει με χίλια να ζήσεις όλα αυτά που σε περιμένουν.

Κι έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι πάει καιρός από την τελευταία φορά που ερωτεύτηκες και δεν σου λείπει. Καταρχήν γιατί είσαι αθεράπευτα ερωτευμένος με τη ζωή και κατά δεύτερο γιατί το σημαντικότερο από όλα είναι να περνάς καλά, ό,τι κι αν σημαίνει για τον κάθε ένα αυτό…