ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ

Τρία μικρά κορίτσια διαγνώστηκαν με καρκίνο απ’ την πολύ μικρή τους ηλικία και έκτοτε, από το 2014, φωτογραφίζονται αγκαλιά.

Τρία χρόνια μετά όταν αντιμετώπισαν αποτελεσματικά την ασθένεια συνεχίζουν να εμπνέουν και να στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

 

Το 2014 η φωτογράφος Lora Scantling από την Οκλαχόμα, φωτογράφισε τρία μικρά κορίτσια που αντιμετώπιζαν τον καρκίνο απ’ την παιδική τους ηλικία.

Στην φωτογραφία επεικονίζονται η 3χρονη Rylie, η 6χρονη Rheann και η 4χρονη Ainsley. Η πρώτη φωτογραφία το 2014 έγινε viral και αναδημοσιεύτηκε σε websites και social media.

Η φωτογράφος δήλωσε πως ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία να φωτογραφίσει τα τρία κορίτσια και πως ήθελε να κάνει κάτι που θα προκαλούσε χίλια συναισθήματα.

 

Έχω επιλέξει τον παιδικό καρκίνο επειδή έχω έναν φίλο που έχασε το παιδί του από καρκίνο πριν μερικά χρόνια. Έβαλα μια ανάρτηση στο Facebook ψάχνοντας για μικρά κορίτσια που πολεμούσαν με τον καρκίνο και έτσι γεννήθηκε το πορτρέτο.

Η Scantling δημοσίευσε την «έκδοση 2017» στη σελίδα της στο Facebook.

 

Η φωτογράφος δήλωσε επίσης πως οι οικογένειες ελπίζουν ότι τα κορίτσια θα συνεχίσουν να εμπνέουν ανθρώπους και να ευαισθητοποιούν για τον παιδικό καρκίνο.

Πηγή: https://fanpage.gr/