ΑΓΓΕΛΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

Λένε πώς όταν ασχοληθείς με αυτό που αγαπάς, δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε και μια μέρα στη ζωή σου.

Και έχουν απόλυτο δίκαιο. Είναι μεγάλη ευλογία, μέσα στους τόσο έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, να φτιάχνεις με τέτοιο τρόπο τη ζωή σου, που να βρίσκεις πολλούς, εύλογους  λόγους και αφορμές για να ξυπνάς, να σηκώνεσαι από το κρεβάτι και να ξέρεις χαμογελώντας πως η κάθε μέρα, σου ανήκει.

Η Αγγέλα Φιλίππου, η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ που εμπιστεύεσαι, το πρόσωπο πίσω από την Minimalistic, αποτελεί έμπνευση για κάθε νέα κοπέλα ανάμεσα μας η οποία ψάχνει έναν άνθρωπο να της αποδείξει πως τα πάντα μπορεί, φτάνει να έχει ξεκάθαρα τα πλάνα στο μυαλό της και να θέσει τους στόχους της.

Η αγάπη της Αγγέλας για τη μόδα, μεταδίδεται και σε όλες εμάς τις γυναίκες που επιθυμούμε αυτές τις έξτρα, παιχνιδιάρικες, ρομαντικές και sexy πινελιές που θα κάνουν καλύτερες τις μέρες και βεβαίως τις νύχτες μας.

Είναι επαγγελματίας, είναι μητέρα, είναι λάτρης των ξεχωριστών τάσεων, είναι σύζυγος και «προκαλεί» όλες τις Κύπριες να ντύνονται ακόμη πιο ωραία με τις προτάσεις που φιλοξενεί. Και βεβαίως, ας μην ξεχνάμε και το mini minimalistic, κάτι το οποίο εμπνεύστηκε με τον ερχομό του παιδιού της.

Οι προτάσεις της Minimalistic φτάνουν στην πόρτα σας ακόμη και τις δύσκολες μέρες της καραντίνας με Aramex Courier!