ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΛΑΚΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΞΥΛΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Όλο και περισσότεροι είναι οι Κύπριοι που επιλέγουν να μένουν στα χωριά τους και να συνεχίζουν είτε την οικογενειακή επιχείρηση, είτε να αρχίζουν από το μηδέν τα δικά τους όνειρα ανεβαίνοντας σκαλί σκαλί την επιτυχία!

Το Κελλάκι είναι ένα πανέμορφο χωριό, γνωστό σε όλη την Κύπρο. Ο Άγγελος Χριστοφή έχει πολλές αναμνήσεις αφού είναι το χωριό που γεννήθηκε, έζησε και μεγάλωσε. Από μικρός, παρακολουθούσε τον πατέρα του ο οποίος είναι και ο ίδιος ξυλουργός και έτσι πήρε από τον καλύτερο δάσκαλο τις πρώτες γνώσεις και σημαντικές βάσεις στο επάγγελμα. Έπειτα, άνοιξε τα φτερά του στο εξωτερικό για σπουδές, επιστρέφονται και πάλι στο αγαπημένο του χωριό με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα.

 

Ξεκίνησε να εργάζεται με τον πατέρα του φτιάχνοντας κουζίνες, δωμάτια και ότι άλλο χρειάζεται ένα σπίτι. Αποφασίζοντας όμως να πάρει ένα βήμα παραπέρα την επιχείρηση και με τη σιγουριά των νέων ιδεών, άρχισε να σχεδιάζει τη δική του σειρά ξύλινων γυαλιών ANJO.

 

Τα χειροποίητα γυαλιά αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και η γκάμα προτάσεων όλο και μεγάλωνε με καινούρια σχέδια όπως τα cat eyes, τα στρογγυλά γυαλιά και άλλα πολλά. Πέραν από το σχεδιασμό, αυτό που αξίζει να γνωρίζεις είναι για τον υπέροχο φακό τους. Θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά για το πόσο άψογος είναι, ενώ πληρή και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την προστασία των ματιών μας.

Ο Άγγελος Χριστοφή κατάφερε μέσα από τη σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό του να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή και τα ANJO του πλέον ταξιδεύουν όλη την Κύπρο φτάνοντας στα χέρια μας!