ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟΠΙΚΑ, ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΥΠΡΙΟΥΣ. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η περίοδος του #μένουμεσπίτι είναι για όλο τον κόσμο πολύ δύσκολη.

Πιο δύσκολη είναι για τους γεωργούς, παραγωγούς και μικροεπιχειρηματίες του τόπου μας. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τον τόπο μας και τα προϊόντα μας.

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας εδώ και ένα μήνα ακριβώς έχει ξεκινήσει εκστρατεία προώθησης και προβολής επιχειρήσεων και παραγωγών μέσω της σελίδας τους στο Facebook. Στόχος η υποστήριξη των παραγωγών έτσι ώστε να αντέξουν τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος.

 

Μέσα από τη σελίδα @syllogosgynaikonypaithroularnakas προβάλλονται μικρές τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγοί προϊόντων. Προωθούνται να πωλούν είτε διαδικτυακά είτε με ανέπαφη κατ’ οίκον παράδοση. Η απήχηση είναι μεγάλη και η προσπάθεια θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο. Αρκετοί από τους παραγωγούς έχουν προχωρήσει με δημιουργία σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την περαιτέρω προβολή τους.  Τα αποτελέσματα της προβολής αρκετά ενθαρρυντικά. Αυτό δείχνει ότι η συνεχής παρότρυνση που κάνουμε στα μέλη μας για αξιοποίηση της τεχνολογίας είναι σωστή.

 Επίσης ως Σύλλογος σε μια προσπάθεια για να είμαστε σε επαφή με τα μέλη μας,  μέσα από τη σελίδα μας προβάλουμε συνταγές και συμβουλές για διάφορα θέματα.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία, υπομονή και επιμονή και #ΘαΤαΚαταφέρουμε

Καλό κι ευλογημένο Πάσχα στο σπίτι.