ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ

Πώς δείχνει ο κάθε άνθρωπος την αληθινή αγάπη και τον έρωτα που αισθάνεται με τον σύντροφο του;

Με ευχάριστες εκπλήξεις, δηλώνοντας παρών μέσα στη μέρα του και βεβαίως, στηρίζοντας τον και βγάζοντας προς τα έξω τα καλύτερα στοιχεία της προσωπικότητας του. Γιατί όταν αγαπάς και αγαπιέσαι, θες να γίνεσαι πάντοτε η καλύτερη εκδοχή του εαυτό σου.

Αυτό το γράμμα έφτασε σήμερα στα χέρια μας από αναγνώστρια η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο, όταν ο σύντροφος της, της έκανε δώρο μαθήματα αυτοβελτίωσης στην προσωπική σύμβουλο Νατάσα Καπιτζιή.

Διαβάστε ποιο κάτω τι μας γράφει και γιατί όχι, ακολουθήστε κι εσείς το παράδειγμα του ερωτευμένου ζευγαριού:

«Ο σύντροφος μου, μου έκανε το καλύτερο δώρο που μπορούσα να έχω. Η εμπειρία μου μεσα απο τα μαθήματα αυτοβελτίωσης  ήταν ο λόγος  για να καταλάβω το νόημα της ζωής, να με αγαπήσω και να αισθάνομαι ευγνώμων για όσα έχω.  Πριν παρακολουθήσω τα μαθήματα, ήμουν ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Αρκετά ευαίσθητη, δεν είχα αυτοπεποίθηση, δεν ήμουν ο εαυτός μου δεν μου έδειχνα το πόσο πολύ μπορώ να με Αγαπώ. Ήμουν κλειστός χαρακτήρας δεν ήξερα να εκφράσω τα συναισθήματα μου αλλα ούτε και την αγάπη μου, συνεχώς ένιωθα μοναξιά, δεν είχα υπομονή, σκεφτόμουν αρνητικα, έκλαιγα με τις ώρες, είχα συνεχώς πάρα πολύ άγχος και σχεδόν ποτέ δεν έκανα διάλογο ή την προσπάθεια να εκφράσω το τι ένιωθα.

Οι σχέσεις  που είχα με την οικογένεια μου και συγκεκριμένα με τον πατέρα μου δεν ήταν αυτές που θα ήθελα.

Μου ήταν δύσκολο να έχω επικοινωνία μαζί του, να τον βλέπω, να τον αγκαλιάσω και να του πω «Παπα μου ΑΓΑΠΩΣΕ, παπα μου θέλω να σε δω, θέλω να είμαι κοντά σου.

Μου ήταν δύσκολο να πηγαίνω στο σπίτι του και αυτό ήταν ενα μεγάλο βάρος που το κρατούσα μέσα μου για χρόνια, απο τον καιρό που είχαν χωρίσει οι γόνεις μου!  Συνήθως δεν ήθελα να πηγαίνω σε επισκέψεις και να αφιερώνω χρόνο στην οικογένεια μου, δεν ένιωθα άνετα, ούτε ήμουν ο εαυτός μου! Ποτέ δεν έμαθα να αγαπώ και να δείχνω την αγάπη μου!

Οταν μου έκανε δώρο ο σύντροφος μου τα μαθήματα αυτοβελτίωσης στην αγαπημένη μου Νατάσα Καπιτζιή, τότε άλλαξε όλη μου η ζωή!!!

Μέσα απο αυτή την όμορφη διαδικασία κατάφερα να σκέφτομαι θετικά, να έχω δύναμη, να πιστεύω στον εαυτό μου να μιλώ στον εαυτό μου, να  είμαι ευτυχισμένη, χαρούμενη, γεμάτη ενέργεια και όρεξη.

Έχω καταφέρει να είμαι οργανωμένη χωρίς άγχος, να θέτω στόχους, να  αισθάνομαι γεμάτη  αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τα πάντα. Εχω μάθει να κάνω δράση όλες τις σκέψεις μου, κατάφερα να μιλώ και να εκφράζομαι, να δείχνω την αγάπη μου  και να είμαι ευγνώμων  για τα πάντα. Είμαι περιφανη για ολα όσα έχω και οσα έχω πετύχει, έχω μάθει να διαχειρίζομαι τα πάντα με χαμόγελο και αγάπη.

Έχω ανοίξει τα φτερά μου και είμαι ΖΩΝΤΑΝΗ, απολαμβάνω το κάθε λεπτό και γεμίζω τη ζωή μου μόνο με θετικές σκέψεις, όμορφες στιγμές και μπορώ και διαχειρίζομαι ότι συμβαίνει  γύρω μου.

Επίσης οι σχέσεις μου με τον πατέρα μου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. Επικοινωνώ μαζί του συχνά και απολαμβάνω  ποιοτικό χρόνο μαζί του. Νιώθω άνετα να τον αγκαλιάσω τόσο δυνατά, τόσο σφιχτά με τόση πολλή αγάπη και ΤΟΥ ΛΕΩ  ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΩΣΕ. ΝΙΩΘΩ ΠΛΗΡΗΣ

Σε ευχαριστώ  είμαι ευγνώμων που μου άνοιξες την ψυχή μου και την γέμισες γεμάτη με αγάπη που μου άνοιξες τα μάτια μου και μου δίδαξες το νόημα της ζωής μου. Είμαι ευγνώμων που γνωρίσα  και αγάπησα επιτέλους τον ολοκαίνουριο εαυτό μου.