ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ: ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΖΥΓΙ ΜΕ ΣΚΑΦΗ

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα boat parking της Κύπρου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τη Μαρίνα Ζυγίου.

Ο Ανδρέας Κούκλος, μίλησε στο Dolce digital περιοδικό για την επιτυχία της οικογενειακής τους επιχείρησης.

Ένα μεγάλο όραμα δεν μπορεί ποτέ να κλειστεί σε καλούπια. Και όταν το παλιό, ανταλλάζει απόψεις με το νέο, τότε όπως δείχνει και στην περίπτωση του Zygi Boat Parking, η επιτυχία πατέρα και γιού είναι μονόδρομος.

 

Μου έχετε πει ότι αρχικά, κάποιοι δεν πίστεψαν το όραμα σας για το Zygi Boat Parking. Ότι μάλιστα το κορόϊδεψαν…

Επειδή στην περιοχή μας δεν υπήρχε ποτέ πάρκινγκ για σκάφη, όταν έγινε το λιμάνι Ζυγίου γεννήθηκε η ιδέα αλλά και η ανάγκη για τη δημιουργία του. Λόγω του ότι ταξιδεύω συχνά, παρατηρούσα ότι πάντοτε έξω από ένα λιμάνι υπήρχαν υπηρεσίες που εξυπηρετούσαν τα σκάφη. Είχα και έναν εξαιρετικό φίλο, τον Αντώνη Διαμαντίδη, ο οποίος με στήριξε από την αρχή και επέμενε να προχωρήσω και να κάνω πραγματικότητα και το δικό μου χώρο για σκάφη. Το αποφάσισα και ξεκίνησα  την έρευνα μου για να βρω το κατάλληλο μέρος που θα μπορούσε να φιλοξενεί σκάφη. Τότε προχωρήσαμε στην υλοοποίηση του και με την πάροδο του χρόνου καθώς και την εμπειρία μας, αναπτύσσεται συνεχώς. Πρώτο μέλημα μου ήταν και παραμένει να παρέχουμε ασφάλεια.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα Boat Parking της Κύπρου;

Ναι, αυτό ισχύει.

Πόσα σκάφη φιλοξενείτε;

Γύρω στα 120 σκάφη στο πάρκινγκ και έχουμε και την επιτήρηση άλλων 50 μέσα στη μαρίνα Ζυγίου. Έχουμε άμεση επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες των σκαφών και είμαστε υπεύθυνοι να τους ενημερώνουμε για το κάθε τι που αφορά την ιδιοκτησία τους.

Έρχονται από όλη την Κύπρο εδώ για το Boat Parking;

Κυρίως από Λάρνακα, Λευκωσία και Λεμεσό. Όσον αφορά όμως τις επιδιορθώσεις σκαφών, έρχονται απ΄όλη την Κύπρο. Επίσης, έχουμε πελάτες από το εξωτερικό όπως Ρωσία και Ισραήλ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ