ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ GARMIN ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ

Ο χρόνος κυλά κι εσύ δεν κατάλαβες πότε πέρασε ο καιρός και μεγάλωσε η πολύτιμη κόρη σου, το λατρεμένο σου κορίτσι.

Οι στιγμές που περνάτε μαζί είναι πολύτιμες και για τις δυο. Την βλέπεις και την καμαρώνεις που κατάφερε να γίνει η κοπέλα που σήμερα περήφανη στέκεται μπροστά σου. Το κοριτσάκι σου, μοιράζεται μαζί σου τα δικά του όνειρα για το μέλλον κι εσύ είσαι πάντα εκεί μαζί της για να την εμψυχώνεις, να της θυμίζεις ποια είναι και να συνεχίζεις να «γράφεις» μαζί της ανεκτίμητες, αξέχαστες, μοναδικές εμπειρίες ζωής!

 

Ο δεσμός μεταξύ μάνας και κόρης είναι ασύγκριτος και το γνωρίζεις πολύ καλά. Και φροντίζεις να γεμίζεις το χρόνο σας με όσα περισσότερα μπορείς που να ευχαριστούν και τις δυο. Και η κάθε σημαντική στιγμή, χαράζεται για πάντα στο GARMIN smartwatch σας. Το ρολόι για μικρούς και μεγάλους που δουλεύει ασταμάτητα κάνοντας το χρόνο να έχει μεγαλύτερη αξία. Γιατί όταν γεμίζεις τις στιγμές έχοντας πλάι σου τους ανθρώπους που αγαπάς, κανένα λεπτό δεν πάει χαμένο! Και με τα GARMIN εκτιμάς ακόμη περισσότερο το κάθε τι.

Ανακάλυψε το μοντέλο που ταιριάζει σε σένα και στην κόρη σου στο κατάστημα GARMIN στο My Mall και ανεβάστε μαζί τον πήχη για ένα ακόμη καλύτερο αύριο.