ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τα ταξίδια μας κάνουν πιο πλούσιους.

Μας γεμίζουν εμπειρίες, εικόνες, ανοίγουν τους ορίζοντες και αλλάζουν προς το καλύτερο τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το κάθε τι στη ζωή μας.

Ο Αντώνης Αντωνίου, το πρόσωπο πίσω από το Pluton Travel,  αποδείχτηκε ότι είναι ο άνθρωπος μας. Και αυτό γιατί, μέσα από την εμπειρία του, την αγάπη του για τα ταξίδια αλλά και τις εμπειρίες του μέσα από τις αμέτρητες πόλεις που έχει επισκεφτεί, μπορεί να οργανώσει το ταξίδι των ονείρων σου χωρίς να σου λείψει τίποτα.

Εάν ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις σε έναν μακρινό προορισμό πάντοτε το ανάβαλλες γιατί δεν ήξερες μέχρι τώρα πώς να το οργανώσεις, δυσκολευόσουν γενικότερα να κλείσεις τα εισιτήρια, να βρεις τα ιδανικά ξενοδοχεία και να μην έχεις καμία έγνοια για τις μεταφορές, τότε το όνειρό σου απέχει μόλις ένα τηλεφώνημα για να γίνει πραγματικότητα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να ετοιμάσεις βαλίτσες!

Το Pluton Travel θα οργανώσει για σένα τα πάντα! Τι να δεις, ποια σημεία αξίζει να επισκεφτείς, που να μείνεις, τι να απολαύσεις, ποιες εκδρομές να κάνεις οπωσδήποτε! Και όλα, ανάλογα και με το δικό σου budget αλλά και επιθυμίες.