ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ

Κόκκινα μποτάκια θα δεις πολλά φέτος και είναι απαραίτητα στο στυλ και την καθημερινότητα μας! Σαν αυτά όμως που σου παρουσιάζουμε σήμερα, δεν πρόκειται να βρεις αλλού!

Το κόκκινο μποτάκι θα αποθεώσει και το πιο απλό σου outfit. Θα το φορέσεις σχεδόν με όλα τα χρώματα και όμως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θα δείχνεις το απόλυτο fashion icon της σεζόν. Και τι άλλο χρειάζεσαι για να πετύχεις ένα ένα κάθε σου στόχο όταν όπου πας καταφέρνεις πάντοτε το τέλειο ντύσιμο κερδίζοντας την πρώτη αλλά και τη δεύτερη εντύπωση όποιου κι αν έχεις απέναντι σου.

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις και να αναδεικνύεις τις λεπτομέρειες που δίνουν εκπληκτικό αποτέλεσμα στο στυλ σου! Και το κόκκινο μποτάκι είναι ένα από αυτά τα must have που χρειάζεσαι οπωσδήποτε.

 

Συνδύασε το ακόμη και με προτάσεις που δεν υπολόγισες, που δεν σκέφτηκες ότι θα ταίριαζαν και απλά δες το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το κόκκινο μποτάκι κάνει θραύση και έφτασε η ώρα να το κάνεις δικό σου.

Ανακάλυψε το στα Crescendo Shoes στη Λεμεσό (Περιοχή Κολωνακίου κοντά στην Pizza Mia. Ή απλά στέλνοντας μας μήνυμα στο Dolce)