ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΖΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

Μην κάνεις άλλες εκπτώσεις σε ανθρώπους, μην δώσεις τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες! Υπάρχουν αμέτρητες στιγμές που περιμένουν εσένα να τις ανακαλύψεις, να τις ζήσεις και να βιώσεις καινούριες εμπειρίες ζωής!

Μην το σκέφτεσαι πολύ! Κολύμπα στα «βαθιά» και διεκδίκησε αυτά που θες, αυτά που σου αξίζουν και όλα όσα αγαπάς! Σου αξίζει και με το παραπάνω ν΄αρχίσεις να ζεις κάθε λεπτό της ζωής που ονειρεύτηκες. Και μην ξεχνάς, διανύουμε τις μέρες και τις νύχτες των ατελείωτων βουτιών!

 

Ξέρεις, συχνά, μια λεπτή κλωστή μας κρατά πίσω από όσα ονειρευτήκαμε, από τα θέλω μας. Μια λεπτή κλωστή και οι λάθος άνθρωποι στη ζωή μας! Που τους κρατάμε στο παρών μας και δεν παίρνουμε την απόφαση να τους αφήσουμε σε ένα παρελθόν το οποίο αγαπήσαμε γιατί μας δίδαξε πράγματα!

 

Μην καθυστερείς το «πάμε παρακάτω». Η ζωή δεν μας περιμένει!

Σκέψου τι θες τώρα από τη ζωή σου και ξεκίνα να το κάνεις πράξη. Κόψε το εισιτήριο για το ταξίδι. Το ξέρω, το αξίζει όμως μια φορά θα πας σε αυτό τον προορισμό. Μια φορά την οποία θα θυμάσαι για πάντα.

 

Κάνε κράτηση σε αυτή την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος σου ηθοποιός. Θα σε «ταξιδέψει» και θα σε γεμίσει με νέες εικόνες! Πέρπάτησε στη φύση, είναι τόσο αναζωογονητικό. Δώσε χρόνο μόνο στο να μάθεις τον εαυτό σου, σε τίποτα άλλο! 

Μην συνεχίζεις να προσπαθείς για όσα δεν σου προσφέρουν χαρά, δεν σε γεμίζουν, δεν σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Φύγε από ότι δεν σε κρατά κοντά του και ξεκίνα να απολαμβάνεις τη ζωή που ονειρεύτηκες. Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις. Ξεκίνα από κάπου και δες την κάθε σου μέρα να αλλάζει προς το καλύτερο… Δώσε σημασία στις στιγμές, τις μικρές καθημερινές απολαύσεις και όλα αυτά που προκαλούν το χαμόγελο σου! Αυτά είναι τα σημαντικά. Δεν έχεις καιρό για χάσιμο. Η ζωή είναι υπέροχη και από εμάς εξαρτάται πώς θα γεμίζουμε την κάθε μας μέρα.