ΑΡΤΕΜΙΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: Η SEXY ΚΥΠΡΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!

Η Άρτεμις Θεοδοσίου, η super γιαγιά που σου παρουσιάζουμε σήμερα, η οποία όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες ξεπερνά και 20άρες, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το κάθε τι στη ζωή μας, έρχεται την κατάλληλη στιγμή κι ας μην αισθάνεσαι καμιά φορά έτοιμη και ας μην νιώθεις προετοιμασμένη!  

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και για μένα και για σένα και αν το καλοσκεφτείς, δεν μένει παρά να απολαμβάνουμε και να εκτιμούμε την κάθε μέρα όσο περισσότερο μπορούμε.

Η Άρτεμις Θεοδοσίου, στα 39 της έγινε γιαγιά κι ας μην το πίστευε ούτε και η ίδια. Είναι μια νέα, σουπερ, sexy γιαγιά και έχει μια φιλοσοφία ζωής που αξίζει να ακολουθήσεις.

Με κάθε ευκαιρία χαίρεται και απολαμβάνει τα 3 της εγγόνια τα οποία μένουν στο εξωτερικό. «Τα υπεραγαπώ, είναι όντως αυτό που λέμε, δυο φορές παιδιά μου. Φροντίζω να τα επισκέπτομαι με κάθε ευκαιρία ενώ μιλώ συχνά στο τηλέφωνο μαζί τους. Ευτυχώς η τεχνολογία είναι με το μέρος μας! Πλέον μπορώ να συζητήσω μαζί τους αφού μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν».

Η καθημερινότητα της περιλαμβάνει δουλειά, γυμναστική, βόλτες, όμως θα εντυπωσιαστείς περισσότερο όπως μας τα λέει η ίδια στο Dolce: «Καθημερινά πάω στη δουλειά μου και έπειτα γυμναστήριο. Βγαίνω με κάθε ευκαιρία με τις φίλες μου για ποτό και προσπαθώ να ταξιδεύω συχνά».

Ποια είναι η δική της φιλοσοφία για τη ζωή;

«Δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά ούτε και να αγχωνόμαστε με το παραμικρό. Όλος ο κόσμος έχει προβλήματα, όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να βλέπουμε στο κάθε τι τις λύσεις και όχι να εστιάζουμε στο πρόβλημα. Η ζωή μας πρέπει να είναι απλή, να μην την περιπλέκουμε».

Και γίνεται όλο και καλύτερο αφού μας τονίζει:

«Η ζωή είναι για να την ζούμε, για να την απολαμβάνουμε, για να γράφουμε εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις. Δεν είναι τα πολλά λεφτά που θα φέρουν την ευτυχία, ούτε και πρέπει να τσακωνόμαστε στη δουλειά. Όλα στη ζωή μας πρέπει να είναι με μέτρο, να έχουμε τις ισορροπίες μας. Να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε και απολαμβάνουμε και όχι πράγματα που μας αναγκάζουν να ακολουθήσουμε και να βιώσουμε. Στη ζωή σου να φροντίζεις να έχεις πάντα θετικούς ανθρώπους, όχι μίζερους γιατί κάνουν το μικρό, μεγάλο. Επίσης, να μην επικεντρώνεσαι μόνο σε έναν τομέα. Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις τα παιδιά σου, είναι όμως ακόμη πιο υπέροχο να καταφέρεις να έχεις ισορροπίες και να αφιερώνεις πάντοτε χρόνο και στον εαυτό σου. Είναι απαραίτητο για να βρίσκεις δύναμη να αντεπεξέρχεσαι σε όλα».

Έχει κλείσει τα 48 και βιώνει μια από τις καλύτερες στιγμές στη ζωή της. Την ρώτησα να μου πει, τι θεωρεί η ίδια γυναικεία ομορφιά και πως το αντιλαμβάνεται χρόνο με το χρόνο.

«Αυτό που έχω αντιληφθεί εγώ είναι πως πάντα, πρέπει να είμαστε ότι καλύτερο μπορούμε για τον εαυτό μας. Να αισθανόμαστε γεμάτες μέσα μας. Να νιώθουμε ωραία, να προσέχουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας, αφού αυτό εκπέμπουμε και στους γύρω μας. Ότι κι αν αποφασίσεις για την εμφάνιση σου, να φροντίζεις να σε κάνει να αισθάνεσαι πρώτα εσύ όμορφα, να μην ακολουθείς πρότυπα γιατί έτσι προστάζει η μόδα. Να κάνουμε πάντα, όλες οι γυναίκες το καλύτερο για εμάς πάνω από όλα και όχι για να ευχαριστήσουμε κάποιον. Πιστεύω ότι το ειλικρινές χαμόγελο και το γέλιο της κάθε γυναίκας είναι αυτά που της δίνουν λάμψη και ομορφιά».

Την τρομάζει καθόλου ο χρόνος που περνά;

«Από τη μία με τρομάζει, από την άλλη όμως και αυτό που υπερισχύει για μένα είναι πως όλα είναι στάσιμα. Με τρομάζει όταν σκεφτώ το μέλλον, όταν επανέλθω όμως στο τώρα, στο παρών, νιώθω γεμάτη και ευχαριστημένη. Περισσότερο με τρομάζει το γεγονός ότι κάποια στιγμή, το σώμα μου δεν θα με αφήνει να κάνω πράγματα που θέλω και αγαπώ, όπως ταξίδια, βόλτες, νέες περιπέτειες. Για αυτό και απολαμβάνω σήμερα την κάθε στιγμή».