ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τι μας περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες;  Η αστρολόγος Όλγα Θεοχάρους μοιράζεται με τους αναγνώστες του Dolce τις προβλέψεις της

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας αυτές τις μέρες άρα εάν αισθάνεστε πιο αισιοδόξοι, εάν θέλετε να διορθώσετε κάποια θεματάκια, όλα είναι με το μέρος σας. Εάν ψάχνετε τον έρωτα, τότε να ξέρετε πως όλα είναι πιθανά. Την ίδια στιγμή, έχετε και την τύχη υπέρ σας οπόταν ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα στην εμφάνιση σας, σε κάτι που θέλετε πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα για εσάς. Εάν αρχίσει ένα νέο ειδύλλιο ίσως να μην θέλετε ακόμη να το μοιραστείτε με τους γύρω σας. Αυτό γιατί δεν ξέρετε ακόμη πώς θα εξελιχθεί ή σχέση, είτε γιατί αυτό το άτομο είναι αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επηρεάζονται οι φιλίες αυτές τις μέρες, έχετε αρκετές υποχρεώσεις όπως ίσως ένα πάρτι αρραβώνα, βάπτιση ή και γάμο ή ακόμη και να οργανώσετε εσείς κάτι φιλανθρωπικό. Εάν είστε ελεύθεροι, ίσως αρχίσει ένα νέο φλερτ με ένα φιλικό άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει τα επαγγελματικά σας με  πιθανή καινούρια συνεργασία  ή και περισσότερα έσοδα. Δώστε έμφαση στις Δημόσιες Σχέσεις καθώς και το μάρκετινγκ. Θα σας βγει σε καλό. Οι ελεύθεροι πιθανόν να βρείτε τον έρωτα σε έναν Αιγόκερο ή και Κριό . Εάν είστε δεσμευμένοι, τότε ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε επίσημη τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Πιθανά έξοδα για ένα ταξίδι ή και για μια επένδυση όσον αφορά την εκπαίδευση σας όπως την αγορά βιβλίων ή να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο. Εάν είστε ελεύθεροι θα βρείτε την αγάπη είτε σε ταξίδι σας, είτε με κάποιον ξένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι κρυφό υπάρχει στη ζωή σας και περίπλοκο. Κάποιος από τους δύο είναι αλλού. Επιστροφή κάποιου προσώπου από το παρελθόν. Πιθανά προβλήματα στη σχέση σας οι δεσμευμένοι με αφορμή τα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Οι  ελεύθεροι να περιμένουν κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή τους. Θα δώσετε όλη την προσοχή στη σχέση σας και ίσως προχωρήσετε και στο επόμενο βήμα. Την ίδια στιγμή σας κρατούν απασχολημένους υποχρεώσεις όπως ίσως ένα γάμο. Επίσης έχετε τη διάθεση για να κάνετε έκπληξη στον αγαπημένο/η σας με ένα δώρο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας και αυτό θα σας βγει σε καλό. Η τύχη είναι με το μέρος σας καθώς και μια νέα συνεργασία. Εάν είστε ελεύθεροι, ένα νέο φλερτ θα αρχίσει στο χώρο εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη δουλεύει για εσάς! Εάν είστε ελεύθεροι να περιμένετε κάτι καινούριο στη ζωή σας. Εάν είστε σε σχέση σας περιμένει κάτι πολύ ευχάριστο όπως μια πιθανή εγκυμοσύνη. Εάν έχετε παιδιά θα αφιερώσετε το χρόνο σας στην οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Χρήματα και αγάπη κυριαρχούν όσο αφορά το σπίτι σας. Σκέφτεσαι για αλλαγές, ανακαινίσεις, μια νέα αγορά. Εάν είστε σε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας. Εάν είστε ελεύθεροι, ένα δικό σας άτομο θα σας κάνει μια σημαντική γνωριμία. Κριός και Καρκίνος σου φέρνουν κάτι νέο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξοδεύετε αρκετά χρήματα σε επαγγελματικά ταξίδια, βιβλία, δώρα. Θα γνωρίσετε ίσως κάποιο άτομο από το εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ

Έρχονται χρήματα στα χέρια σας και η τύχη είναι με το μέρος σας. Θα αγοράσετε κάτι που θέλετε, ή και θα ξοφλήσετε ένα χρέος που σας ταλαιπωρούσε. Οι ελεύθεροι ίσως βρουν την αγάπη στο πρόσωπο ενός Ταύρου ή Κριού. Όσοι είστε σε σχέση, θα μετακομίσετε μαζί. Σας περιμένει κάτι μεγάλο μαζί.