ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Η αστρολόγος Όλγα Θεοχάρους, μοιράζεται με το Dolce τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας με την Πανσέληνο

ΚΡΙΟΣ

Αρκετές αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά και την καριέρα σας και είναι πολλές οι πιθανότητες να βρεθούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που θα σας φέρουν οικονομικά οφέλη στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος σας επηρεάζει θετικά. Πιθανόν να προκύψει ένα ταξίδι που θέλετε πολύ να κάνετε, ένα σεμινάριο ή να μάθετε κάτι καινούριο που θα σας ενθουσιάσει. Επίσης, δυναμώνει η Πίστη σας, έρχεστε πιο κοντά στο Θεό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με περιουσιακά, οφειλές, φορολογικά. Προσέξτε την υγεία σας, ένα check up δεν βλάπτει ποτέ κανέναν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τη σχέση σας. Ορισμένοι θα πουν το ναι στο γάμο και άλλοι πιθανόν να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν. Κάποιοι από εσάς, το μόνο που θέλετε είναι να είστε μόνοι σας. Οι ελεύθεροι έχουν πολλές πιθανότητες να αρχίσουν μια νέα σχέση με έναν Κριό, Ζυγό, Λέων ή και Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος επηρέαζει τα επαγγελματικά και την υγεία σας. Θα πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε Γυμναστήριο ή θα κλείσετε ραντεβού με διατροφολόγο. Γίνεστε πιο οργανωτικοί στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος επηρέαζει τη σχέση που έχετε με τα παιδιά σας. Πιθανόν να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους, να κάνετε πράγματα. Όσοι δεν έχετε παιδιά, σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα και το σπίτι σας. Πιθανή αλλαγή δουλειάς ή και μετακόμιση ή ακόμη και ανακαίνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο, πιθανόν να θέλετε να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αδέρφια ή τους συγγενείς. Αρκετές υποχρεώσεις σας κρατούν απασχολημένους. Επίσης, ίσως και να αποφασίσετεότι θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα εστιάζετε στην υγεία σας. Πιθανόν να θέλετε να επισκεφτείτε ένα Ψυχολόγο ή έναν θεραπευτή. Επιδιώκετε και θέλετε να τρέφεστε πιο υγιεινά και να γυμνάζεστε. Έχετε αυτές τις μέρες μια τάση απομάκρυνσης για αναζωογόνηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τη σχέση σας. Ένας πιθανός χωρισμός ή και μια καινούρια σχέση σας απασχολούν. Προκύπτουν αλλαγές στα επαγγελματικά. Ίσως θέλετε να αλλάξετε θέση ή ακόμη και να θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο. Θέλετε και μια αύξηση. Νέα ρούχα, νέο look είναι στο πλάνο σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σας. Πιθανόν να θέλετε να προχωρήσετε σε ένα δάνειο για να αποκτήσετε ένα σπίτι ή καινούριο αυτοκίνητο ή ακόμη και για να προχωρήσετε σε μια επένδυση στη δουλειά σας. Εστιάζετε σε νέο budget.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τις φιλίες και την κοινωνική σας ζωή. Θα συναντηθείτε με παρέες, θα πείτε ναι σε parties. Έχετε αρκετές υποχρεώσεις όπως γάμους κλπ. Επίσης σκέφτεστε να πάτε διακοπές και έρχονται και νέες φιλίες.