ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Αέρας Dolce Vita στην καρδιά της Πάφου με εξαιρετική ιταλική και μεσογειακή κουζίνa.

Το εστιατόριο Vitro Osteria με το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, άνοιξε τις πόρτες του   για μοναδικά, απολαυστικά, γευστικά ταξίδια τόσο για brunch, lunch (business lunch) και dinner.

Στο Vitro Osteria, σερβίρουν καθημερινά φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα με αγάπη και το μόνο σίγουρο είναι πώς δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις από το μενού τους.

 

Αν είστε καλοφαγάς, τότε θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ζυμαρικά φτιαγμένα από φρέσκα λαχανικά όπως παντζάρι, κολοκύθα, σπανάκι, τσουκνίδα, συστατικά που χαρίζουν μοναδική γεύση και χρώμα στα πιάτα. Σας έχουμε ανοίξει κιόλας την όρεξη…;

Όταν βρεθείτε στο Vitro Osteria που αξίζει να το κάνετε το συντομότερο, είναι must να παραγγείλετε και την χειροποίητη ναπολιτάνικη pizza η οποία θα τρελάνει τον ουρανίσκο σας!

Οι γευστικές επιλογές δεν σταματούν εδώ αφού από το μενού τους μπορείτε να επιλέξετε και την ιταλική Tagliata αλλά και το Black Angus Steak. Όρεξη να έχετε να δοκιμάζετε γιατί αξίζει το κάθε πιάτο πρόταση! 

Για επιδόρπιο σας αφήσαμε για το τέλος τα καλύτερα. Τιραμισού και πανακότα θα επιβεβαιώσουν πως το Vitro Osteria θα γίνει ο αγαπημένος μας χώρος για καλό φαγητό!

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 38, Πάφος 8047

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 99 365769