ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΖΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Ίσως και να μη το ξέρουν καν!

Αν είσαι καυτή και το ξέρεις και θες πραγματικά να το δείξεις τότε μάλλον ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια της φωτιάς, είσαι Δίδυμος ή Σκορπιός. Ωστόσο, υπάρχουν ζώδια που είναι διατηρούν σε χαμηλούς τόνους την περιπετειώδη φύση τους κάτω από τα σεντόνια και αν πιάνεις τον εαυτό σου να εντυπωσιάζεις τους άλλος (ακόμα και εσένα την ίδια) με το πόσο kinky μπορείς να γίνεις, τότε μάλλον είσαι ένα από αυτά. Η πρόθεσή σου να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο κρεβάτι δεν είναι δουλειά κανενός άλλου πέρα από εσένα, κάποιοι θέλουν να το βροντοφωνάζουν ενώ άλλοι αφήνουν τις φαντασιώσεις τους στο κρεβάτι. Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχουν ζώδια που είναι πιο περιπετειώδη από όσο νόμιζες.

Το να είσαι περιπετειώδης στο σεξ σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Η εικόνα που μπορεί να έχει κάποια για το περιπετειώδες κατά την σεξουαλική επαφή μπορεί να είναι το να δοκιμάσει τη στάση καουμπόισσα. Για άλλους, περιλαμβάνει δερμάτινα, ζαρτιέρες και σιρόπια. Το σεξ έχει να κάνει με την προσωπική σου περιπέτεια και από τη στιγμή που είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον παρτενέρ σου, μπορείς να είσαι όσο συντηρητική ή προχωρημένη θέλεις. Για τα παρακάτω 4 ζώδια το σεξ είναι μια ανέλπιστη ερωτική περιπέτεια. Αν κοιμάσαι με ένα από αυτά μπορείς να περιμένεις το αναπάντεχο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι βαθιά δημιουργικός και για αυτόν το ιεραποστολικό σεξ μοιάζει σαν μια χαμένη ευκαιρία. Ακριβώς όπως και στη ζωή, αυτό το ανεμπόδιστο και ανοιχτόμυαλο πλάσμα είναι έτοιμο να δοκιμάσει τα πάντα με τη μία, ανεξάρτητα με το πόσο παράξενες αυτές οι ιδέες μπορεί να φαίνονται. Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που περνάει τον ελεύθερο χρόνο του επινοώντας σεξουαλικές στάσεις και ρόλους, τότε γνώρισε έναν Υδροχόο. Αν είσαι αθεράπευτα ρομαντική που σου αρέσει ο γλυκός και τρυφερός έρωτας, καλύτερα να ψάξεις άλλο ζώδιο.

Ιχθύς

Σε αντίθεση με τον Υδροχόο, ο Ιχθύς είναι αθεράπευτα ρομαντικός και για αυτό μπορεί να μη σκεφτείς ότι ότι είναι και οι πιο δυναμικοί εραστές. Το ψαράκι του ζωδιακού μπορεί να μην κάνει άγριο σεξ αλλά είναι περισσότερο φλογερό από ότι θα περίμενες στο κρεβάτι. Αντί να πραγματοποιεί τις δικές του φαντασιώσεις, προτιμά να ικανοποιεί την παρτενέρ του  και για τον Ιχθύ τίποτα δεν φαίνεται καλύτερο από το να είναι υποτακτικός.

Ταύρος

Ως ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια, δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο Ταύρος λατρεύει το σεξ. Αυτό που είναι έκπληξη είναι ότι αυτό το γνωστικό ζώδιο είναι δεκτικό σε όλα τα ζωηρά και τολμηρά πράγματα. Ακριβώς όπως ο Ιχθύς, ο Ταύρος θα φέρει νέες κινήσεις στο σεξ αλλά όταν μιλάμε για τις kinky προτιμήσεις της παρτενέρ του θα τις ακολουθήσει με χαρά. Ο Ταύρος ψάχνει την απόλαυση εξάλλου και τίποτα δεν του φέρνει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να νιώθει έτσι και η παρτενέρ του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι δοτικός από τη φύση του και αυτό τον κάνει ερωτικό και παρτενέρ που του αρέσει να πειραματίζεται. Είναι αποπλανητικός και έχει περισσότερες σεξουαλικές ορμές από ότι πιστεύουν για αυτόν κι από τη στιγμή που είναι τόσο επινοητικός, πάντα έρχεται με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους να ικανοποιήσει την παρτενέρ του. Το σεξ με έναν Ζυγό δεν είναι δρόμος μιας κατεύθυνσης, περιμένει από την παρτενέρ του να του δώσει την ίδια φροντίδα και την προσοχή.

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/