ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Μάλλον θα ξεχάσουν ότι είναι η γιορτή του έρωτα.

Μπαλόνια, καρδούλες, σοκολατάκια και λουλούδια θα είναι οι πρωταγωνιστές της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Όσο πιο κοντά φτάνουμε στη γιορτή των ερωτευμένων τόσο μεγαλώνει και η ανυπομονησία όσων απολαμβάνουν αυτή τη μέρα σαν να είναι η καλύτερη όλης της χρονιάς. Βέβαια μπορεί να περιμένουν με αγωνία το ημερολόγιο να δείξει 14 Φλεβάρη αλλά κάποιοι, εκτός από έκπληξη στο ταίρι τους, θα κάνουν και καυγά εκείνη τη μέρα. Είναι αυτοί που ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

 

Καρκίνος: εύκολα χάνεις τη διάθεσή σου

 

Είτε φταίει ένας πρόσφατος χωρισμός από μια τοξική σχέση για την οποία οι φίλες σου σε είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένως είτε απλά δεν έχεις διάθεση για τίποτα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είσαι drama queen στις 14 Φεβρουαρίου. Δεν σε αποκαλούν τυχαία οι δικοί σου ευέξαπτο. Εξάλλου είσαι παιδί της Σελήνης που συνεχώς αλλάζει και μερικές φορές τα συναισθήματα σε κατακλύζουν. Ειδικά αυτή τη βδομάδα, αν σκεφτείς τις αστρολογικές αλλαγές που συμβαίνουν. Η Σελήνη στον Σκορπιό πιθανότατα να σε κάνει να ψάχνεις την προσοχή ενώ θα βρίσκεται πάνω από τον εκφραστικό 5ο οίκο σου και ο ήλιος θα κινείται στον 8ο οίκο σου που αφορά την μεταμόρφωση. Είναι πιθανότατα τοξικό οπότε κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και άφησέ το να περάσει.

 

Σκορπιός: απολαμβάνεις να θυμώνεις με τους άλλους

 

Πέρα από το ότι είσαι πολύ παθιασμένη, είσαι επίσης και πολύ εκδικητική. Αυτό σου βγαίνει κυρίως όταν νιώθεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου σε έχουν προδώσει. Υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορείς να κατευνάσεις όταν είσαι σε κακή διάθεση και αυτό είναι η συμπεριφορά σου. Τα λόγια σου μπορούν να μοιάζουν με δηλητήριο και το σαδιστικό κομμάτι σου σε κάνει να απολαμβάνεις το να παίρνεις και τους άλλους σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά. Μπορείς να κατηγορήσεις τον κυβερνήτη σου που είναι ο Πλούτωνας. Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά οπότε προσπάθησε να εισπράττεις με χαλαρή διάθεση τα κακά σχόλια και ότι ορίζει τη διάθεσή σου.

 

Ιχθύς: θα εμφανιστείς πολύ αργά ή καθόλου

 

Είσαι ο τύπος που μπορεί να αποφασίσει να πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η καλύτερη εναλλακτική είναι να βρεθεί κάποιος άλλος να αναλάβει την ευθύνη γιατί υπάρχει πιθανότητα να αποκλείσεις το αγαπημένο μπαρ της κολλητής σου και να την αφήσεις χωρίς ελπίδα. Ακόμα κι αν αυτό δεν προκύψει σαν πρόβλημα, η συνηθισμένη αργοπορία σου θα μπορούσε να είναι η αφορμή για έναν μελλοντικό καυγά. Τι να κάνεις; Βάλε ένα ξυπνητήρι σαν υπεύθυνος άνθρωπος και βάλε τα δυνατά σου να φτάσεις στην ώρα σου.

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/