ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Προετοίμασε τον εαυτό σου.

Η σεζόν των Διδύμων ολοκληρώνεται και από τις 20 Ιουνίου μπαίνουμε σε αυτή του Καρκίνου. Η μετάβαση μπορεί να είναι πιο πιεστική από αυτή που αρχικά περίμενες. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα είμαστε υπό την επιρροή της έκλειψης και σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στη ζωή σου σε μικρό χρονικό διάστημα. Ειδικότερα αν είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι η χειρότερη αλλά σε προετοιμάζει για κάτι μεγάλο. Δείξε εμπιστοσύνη στη διαδικασία.

Κριός: νιώθεις ιδιαίτερα ευαίσθητη στην ενέργεια του κόσμου

Είναι σαν οι άμυνες σου να έχουν πέσει και δεν μπορείς παρά να νιώθεις βαθιά ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Το να αποσπάσεις τον εαυτό σου από τα συναισθήματα και την ενέργεια των άλλων θα είναι πιο προκλητικό από ποτέ αυτή τη βδομάδα για αυτό πίστεψε ότι τελικά θα περάσει κι αυτό. Αντιλαμβάνεσαι τι νιώθει η καρδιά σου, τι χρειάζεται και πώς μπορείς να εξελίξεις τη ζωή αλλά ταυτόχρονα να θεραπεύσεις και τους άλλους. Αγκάλιασε την ενσυναίσθηση γιατί σου ανοίγει μια νέα προοπτική και σου δείχνει για τι είσαι ικανή.

Λέων: έχεις έντονη διαίσθηση και επιφοιτήσεις

Αν νιώθεις με κάποιο τρόπο αποκομμένη από τον κόσμο και ότι το ένστικτό σου αποσύρεσαι στο κέλυφός του και ότι είσαι μόνη σου με τα συναισθήματά σου, μην σου κάνει εντύπωση. Προς το παρόν υπάρχεις σε ένα όμορφο αεροπλάνο πνευματικότητας: ένα μέρος όπου οι άλλοι είναι δύσκολο να σε βρουν. Παρόλα αυτά, το να υπάρχεις σε ένα τόσο διαφορετικό επίπεδο δεν είναι ουράνιο ή φωτεινό, όπως κάποιος μπορεί να σκεφτεί. Ανοίγεις τον εαυτό σου σε υποσυνείδητους φόβους και δύσκολες αναμνήσεις που είχαν επιτρέψει αρχικά σε αυτούς τους φόβους να εμφανιστούν. Τώρα μαθαίνεις πως να ξεπεράσεις αυτούς τους φόβους μετατρέποντάς τους σε δύναμη.

Τοξότης: αναγνωρίζεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξει

Μπορεί να νιώθεις απίστευτα ανήσυχη αυτή τη στιγμή, σαν να είσαι πολύ πίσω από αυτό που θα ήθελες στη ζωή. Θυμήσου ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και πριν αρχίσεις να κατακτάς τον κόσμο πρέπει να αναγνωρίσεις ποιες συνήθειες, συμπεριφορές και μοτίβα σκέψης σε κρατούσαν πίσω από το να κάνεις βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πριν θέσεις υψηλές προσδοκίες, δώσε στον εαυτό σου χρόνο να ξε-μάθεις όλα όσα σε σταματούν από το να προχωρήσεις μπροστά. Μην ξεχνάς ότι κάθε μικρή νίκη είναι κάτι που αξίζει να το γιορτάζεις σε αυτή τη φάση.

Πηγή: marieclaire.gr