Αυτοί θα είναι οι τραγουδιστές στο “Soundtrack of love” με την Αριστοτέλους

Το πολυβραβευμένο format της Warner Brothers, “SOUNDTRACK OF LOVE”, με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους, συνδυάζει ζωντανή μουσική και δυνατές ιστορίες αγάπης και ζωής, έρχεται από τις 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:15, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου.

 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει στη βραδινή ζώνη, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του σόου, ενώ η Love Band θα φέρει ηχηρά ονόματα με σημαντικές διακρίσεις, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

 

Ήδη η παραγωγή κάνει λόγο για τις βελούδινες φωνές του show, τον Άλεξ Οικονόμου και την Βαλάντω Τρύφωνος. O Άλεξ Οικονόμου είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός όπου κουβαλάει στις αποσκευές του σημαντικές συνεργασίες και διακρίσεις στο Λος Άντζελες, την Νέα Υόρκη και την Βοστώνη, (2013 Best Jazz Artist of the Year, Hollywood Music In Media Award Nomination, Voice Achievement Award), όπου έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα. Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το πρώτο The Voice of Greece το 2014 όπου ήταν φιναλίστ. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Στέλιος Ρόκκος κ.α. Έχει πρωταγωνιστήσει σε Musicals όπως η Evita του Andrew Lloyd Webber και τα Τέρατα του Γιώργου Θεοφάνους, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές για τους ρόλους που υποδύθηκε.

Την Βαλάντω Τρύφωνος, την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Greek Idol, όπου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια. Η απόφασή της να κυνηγήσει το όνειρό της στην Αθήνα ,αφού σπούδασε Περιβαλλοντικές Επιστήμες στο Λονδίνο, της επιφύλασσε μοναδικές εμπειρίες με σπουδαία ονόματα στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Γιάννης Πάριος, Άννα Βίσση, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Στάθης Δρογώσης, είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες που μοιράστηκε τη σκηνή και το χειροκρότημα χιλιάδων θεατών. Στον μαγικό κόσμου του μουσικού θεάτρου συνεργάστηκε με τον αγαπημένο Γιάννη Μπέζο και ένα εκλεκτό θίασο στο εξαιρετικό “Μια Ελλάδα Θέατρο”. Σε αυτά τα 9 χρόνια στα μουσικά δρώμενα της χώρας, η Βαλάντω μας χάρισε διαλεγμένα τραγούδια με χαρακτήρα και καλλιτεχνική άποψη. Ξεχωρίζει η πολύχρονη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μαζί με την Ελεάνα Βραχάλη, τις εμπιστεύτηκαν το γνωστό σε όλους “Να μου εξηγήσεις” που μετρά εκατομμύρια views στο YouTube. Πρόσφατα, η Βαλάντω κυκλοφόρησε το “Αμάξι”, ένα ταξιδιάρικο ντουέτο με τον Στάθη Δρογώση, εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία της με την Heaven Music.

 

Τα δύο ταλαντούχα παιδιά ήδη άρχισαν πρόβες, αφού οι ιστορίες-εκπλήξεις του “SOUNDTRACK OF LOVE” θα «ζωντανεύουν» μέσω των μοναδικών φωνών τους που θα ερμηνεύουν με πάθος τα τραγούδια-αφιερώσεις του κάθε αποστολέα!