ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Διάβασε το κείμενο και θα με θυμηθείς… Συνήθως οι ερωτεύσιμοι άντρες δεν λένε τίποτα με το στόμα, αλλά τα αποκαλύπτουν όλα με ένα μόνο βλέμμα.

Εντονο, γεμάτο, διαπεραστικό. Σου κόβονται τα πόδια μόλις συναντηθούν με το δικό σου. Συγκρατείς μέχρι και την αναπνοή σου και ψάχνεις ελεύθερο πεδίο για να ακουμπήσεις λίγα δευτερόλεπτα τη ματιά σου για να ανασάνει.

 

Αναρωτιέσαι ακόμα αν αυτό το βλέμμα σε διάβασε, αν ανίχνευσε τον εσωτερικό σου κόσμο, αν μέτρησε τους ταχέως αυξανόμενους παλμούς σου… Αφού σου τα λεγα εγώ και δεν με πίστευες. Υπάρχουν τέτοιοι άνδρες, αν και είναι λίγοι… παρατήρησε γύρω σου κι όλο κάπου θα συναντήσεις αυτόν τον ένα.

 

Συνήθως αυτό το ερωτικό απερίγραπτο και υπέροχο βλέμμα δεν συνοδεύεται πάντα με γοητευτική εμφάνιση, αλλά τι να την κάνεις όταν τα μάτια του διεισδύουν μέσα σου και ερωτοτροπούν με τη γυναικεία σου φύση!

 

Τέτοιο άνδρα συνάντησα κι εγώ τυχαία σήμερα, όταν ήρθε να πάρει τα γυαλιά που ξέχασε πετώντας τα στο δίπλα γραφείο. Κι είχε ένα βλέμμα κορίτσια, όλο υποσχέσεις! Ένα σκαναριστό βλέμμα που σε κάνει να νιώθεις γυναίκα, με ή χωρίς γόβα και κραγιόν.