ΑΥΤA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Τον τσάκωσες να φλερτάρει στα social media με γνωστές και άγνωστες κοπέλες… όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά άπειρες φορές.

Είσαι εξοργισμένη, δεν ξέρεις τι να κάνεις και αισθάνεσαι ότι θες… είτε να κάνεις ένα τρικούβερτο καβγά μαζί του είτε να του κατεβάσεις μούτρα μέχρι το πάτωμα και να μην του μιλάς για μέρες, είτε να του ανοίξεις την πόρτα μια για πάντα.

 

Μην βιάζεσαι. Ηρέμησε. Χαλάρωσε. Πάρε το χρόνο σου και διάβασε ποια θα είναι η απάντησή σου. Σου έχω ετοιμάσει συμβουλές… κατάλληλες για την περίπτωση, χωρίς φωνές, κλάματα, θυμό, γκρίνια και σκηνές ζήλιας.

 

Άρχισε να κάνεις κι εσύ Follow τις γυναίκες που ακολουθεί στο Instagram και να του πετάς πού και πού σχόλια για τις φωτογραφίες τους.

 

Μην το σκέφτεσαι και πολύ… Ξεκίνα να ακολουθείς κι εσύ κούκλους σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 

Όταν σου αρέσει μία φωτογραφία στην οποία έχει κάνει Like και Comment, κάνε την print screen και στείλε του τη με ένα απείρου κάλλους συνοδευτικό κομπλιμέντο για την κοπέλα που απεικονίζεται. Σκοπός είναι να δει ότι έχεις προσέξει το όνομά του στη λίστα με τα αμέτρητα Likes…

 

Πες του… εντελώς αυθόρμητα ότι ο συνάδελφός σου έχει τα μαύρα του τα χάλια, γιατί η γυναίκα του ανακάλυψε ότι φλερτάρει με γυναίκες σε messenger και viber… Τόνισέ του ακόμα ότι τον λυπάστε όλοι στο γραφείο για το χωρισμό του, αλλά ας είχε το μυαλό του!

 

Μην ξεχάσεις να του πεις ότι σκέφτεσαι να διαγράψεις τα προφίλ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διότι μπαίνεις στη διαδικασία να κολάζεσαι και τον συγκρίνεις όταν βλέπεις μοντέλα με six-pack κοιλιακούς…

 

Βρες έρευνες που υποστηρίζουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οφείλονται στο αυξημένο ποσοστό διαζυγίων… Μην περιμένεις άλλο… Εκεί που κάνει non-stop scrolling, άρχισε να διαβάζεις δυνατά και καθαρά την έρευνα!

 

Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δυο και… στο δεύτερο ποτήρι κρασί, πες του ότι υποψιάζεσαι πως τον τελευταίο καιρό μάλλον κάποια του έχει πάρει το μυαλό…

 

Φόρεσε ένα τέλειο φόρεμα, βγες έξω με τις φίλες σου και στείλε του φωτογραφία ότι περνάς πάρα πολύ καλά και… ότι αν δεν ήταν απασχολημένος, κάνοντας αμέτρητα Likes στις διαδικτυακές του φίλες, τώρα θα ήσουν δίπλα του, χωρίς αυτό το άκρως σέξι φόρεμα…

 

Κάτι τελευταίο. Θέλω να ξέρεις ότι οι συμβουλές μου έχουν σκοπό να περάσουν στον σύντροφό σου ένα ουσιώδες μήνυμα, χωρίς καβγάδες και εκρηκτικά σκηνικά ζήλιας.

 

Τώρα, αν ο άνδρας σου δεν σηκώνει και πολλά… τότε θα ήταν καλό να λύσετε αυτό το θέμα του flirting στο πλαίσιο συνάντησής σας με ένα Σύμβουλο Γάμου.