ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΑΜΟΣ: ΟΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΓΟΒΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΟΥ ΛΟΥΒΑΡΙΔΗ

Όσο υπέροχο και να είναι το νυφικό το οποίο έχεις επιλέξει, χρειάζονται οι ιδανικές γόβες για να αναδειχθεί.

Φωτογράφηση της Ραφαέλα Ηλία για το G Bar με νυφικό Βικτώρια Σαρρή και γόβες Lydias Shoes

Ο γάμος σου πλησιάζει και εσύ προετοιμάζεσαι για να είναι όλα στην εντέλεια. Πρόκειται για τη μέρα που κυριολεκτικά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου, αφού η νύφη κερδίζει πάντοτε την παράσταση.

Σάνδαλα σχεδιασμένα για την κάθε νύφη ξεχωριστά. Στο χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με το νυφικό της και με λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. 

 

Το νυφικό, οι γόβες που θα επιλέξεις, το μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά θα αναδείξουν στο έπακρον τη λάμψη και την ομορφιά σου.

Ο Τίτος Λουβαρίδης, ο καταξιωμένος σχεδιαστής που δημιουργεί στα μέτρα σου τις γόβες ή τα σάνδαλα που θα επιλέξεις για το γάμο σου, είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα αναδείξει την εικόνα σου. Οι προτάσεις του άνετες και ιδανικές δίνουν τις έξτρα λεπτομέρειες που χρειάζεται κάθε νύφη για να κάνει τη διαφορά.

Ο σχεδιαστής θα μιλήσει μαζί σου, θα σου δείξει τις προτάσεις που υπάρχουν στα Lydias Shoes και θα σχεδιάσει από την αρχή, στα δικά σου μέτρα το τέλειο σάνδαλο ή τις γόβες με τις οποίες δεν θα αισθανθείς κούραση και θα απολαύσεις κάθε στιγμή του γάμου σου!

Μεγαλείο να τον γνωρίσεις και να ανακαλύψεις τις ξεχωριστές τους συλλογές τις οποίες επιλέγουν αρκετές γυναίκες που ετοιμάζονται να ντυθούν νύφες!

Τα Lydias Shoes βρίσκονται στην περιοχή Κάστρου στη Λεμεσό, ακριβώς δίπλα από το Θέατρο Ένα.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25 372898