ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΑΜΟΣ: GEL ΝΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ BRIDAL BEAUTY LOOK

Μετά το μακιγιάζ και το χτένισμα, αυτό που ολοκληρώνει το beauty look της νύφης, είναι βεβαίως το gel που επιλέγει.

Bridal collection για νυφικό gel 

Το κάτι ξεχωριστό, ιδιαίτερο, μοναδικό μα πάνω απ΄όλα υπέροχο που ψάχνουν οι νύφες υπάρχει και μπορούν να το βρουν στα Mo Eco Beauty.

Όλα μοιάζουν σαν παραμύθι για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας. Η σύγχρονη νύφη δεν αφήνει ποτέ, τίποτα στην τύχη και αφιερώνει όσο χρόνο χρειάζεται για να καταλήξει στις ιδανικότερες επιλογές. Το gel χαρίζει βεβαίως τις έξτρα chic πινελιές που χρειάζεται η γυναίκα που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας.

Ρομαντικές αλλά και θηλυκές διαχρονικές επιλογές που θα προσφέρουν τα συν που απαιτεί ένας γάμος ο οποίος στο τέλος της μέρας θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Οι αποχρώσεις του nude έχουν την τιμητική τους για τη λάμψη που χαρίζουν. Επίσης, το λευκό ombre γαλλικό μανικιούρ είναι από τις πιο ξεχωριστές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε νύφη. Εάν θες όμως χρώμα, τότε το απαλό ροζ, ακόμη και αυτό που χαρίζει λάμψη είναι και πάλι μια εξαιρετική επιλογή.

Τα σχέδια τα οποία μπορούν να σου δημιουργήσουν στα Mo Eco Beauty, απαλά και διακριτικά λουλούδια ή ότι άλλο εσύ επιθυμείς, θα αποδεικνύουν πόσο ξεχωριστή γυναίκα είσαι.

Εάν η μέρα του γάμου σου πλησιάζει, τότε αξίζει να επικοινωνήσεις με τα Mo Eco Beauty για να σε περιποιηθούν με gel και πεντικιούρ, όπως σου αξίζει.

Για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες: 25 738890