ΒΑΛΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Δεν σου κάνω πλάκα. Διάβασε αυτά που έχω να σου πω και είμαι σίγουρη ότι θα μου στείλεις μία εκτυφλωτική selfie…

Αν θες αύριο να πας στο γραφείο και να λάμπει ανεξήγητα το πρόσωπο σου, άνοιξε τώρα το ψυγείο και το ντουλάπι σου. Χρειάζεσαι φρέσκο γιαουρτάκι, μέλι άνθεων και μυρωδάτο λεμόνι!

Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε προβιοτικά που συμβάλλουν στη μείωση των δυσάρεστων κοκκινίλων και της ανυπόφορης ακμής και υπάρχει και καλύτερη συνέχεια… περιέχει και γαλακτικό οξύ που λέει ένα ηχηρό “ναι” στις αντιγηραντικές ιδιότητες.

Εάν λοιπόν υπάρχουν όλα αυτά τα υλικά στο σπίτι σου, μάζεψε τα μπροστά σου και πάρε ένα καθαρό μπολάκι. Πρόσθεσε μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι, ένα κουταλάκι κοφτό μέλι και λίγο λεμονάκι (μην το τσιγκουνευτείς). Ανακάτεψε τα όλα μαζί και άσε το μείγμα για δυο-τρία λεπτά στην άκρη. Τώρα αφαίρεσε το μακιγιάζ σου και πλύνε το πρόσωπο σου πολύ καλά. Η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι έτοιμη και καθαρή για να δεχθεί τη homemade μάσκα που έφτιαξες με τα χεράκια σου.

Είσαι έτοιμη; Άπλωσε ομοιόμορφα τη μάσκα και άσε τη στο πρόσωπο σου γύρω στα 15-20 λεπτά μέχρι να να στεγνώσει λιγάκι. Ακολούθως, ξέπλυνε το πρόσωπο σου και μετά βάλε 2-3 σταγόνες gel καθαρισμού προσώπου. Σαπούνισε καλά τα μάγουλα και το μέτωπο σου και ξέπλυνε με μπόλικο νερό.

Έχεις προσέξει ότι το δέρμα σου έχει μία ιδιαίτερη λάμψη; Διαπίστωσες ότι ακόμα και το make up στρώνει καλύτερα στην επιδερμίδα σου; Τίποτα δεν είναι τυχαίο…