ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Αποκτήστε τα μαλλιά που ονειρεύεστε.

Πανέμορφα, πλούσια, λαμπερά, υγιή. Οι βιταμίνες Hairburst Strawberry είναι μια εξαιρετική πρόταση. Πρόκειται για μασώμενες βιταμίνες με γεύση φράουλας.

Περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα τα οποία συμβάλλουν στο να βελτιώνουν, να μακραίνουν και να χαρίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα στα μαλλιά μας.

Επίσης περιέχουν και κολλαγόνο το οποίο είναι γνωστό για την ενίσχυση των ινών της τρίχας, την πρόληψη του σπασίματος. Η βιοτίνη και το φολικό οξύ, ανανεώνουν τα κύτταρα και βοηθούν την ανάπτυξη της τρίχας.

 

– Μια πολύ σημαντική βιταμίνη (σύμπλεγμα βιταμινών Β) που συμβάλλει δραστικά στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Η έλλειψη βιοτίνης μπορεί να οδηγήσει σε αραίωση των μαλλιών. Η συγκεκριμένη βιταμίνη βοηθά τα μαλλιά να είναι και να δείχνουν υγιή.

 

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ [ZINC] – Ο ψευδάργυρος αποτελεί ένα σημαντικό, θρεπτικό ιχνοστοιχείο για την υγεία όλου του σώματος και ιδιαίτερα των μαλλιών. Διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπλαση και υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Βοηθά στην ενεργοποίηση ρυθμιστικών μηχανισμών για την ομαλή λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων γύρω από το στέλεχος της τρίχας.

 

Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου μπορεί να οδηγήσει σε αραίωση των μαλλιών.

 

ΣΕΛΗΝΟ [SELENIUM] – Ένα ζωτικής σημασίας ιχνοστοιχείο για τον οργανισμό, με αξιοσημείωτες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που λειτουργεί συνεργικά με την επίσης αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και βοηθά στη διατήρηση των διαφόρων μεταβολικών λειτουργιών του σώματος. Τα υψηλά αποθέματα σελήνιου βοηθούν στη βελτίωση της υγείας των μαλλιών και αποτροπή της τριχόπτωσης.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

 

Πάρτε δύο παστίλιες ημερησίως. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο ισορροπημένης, ποικίλης δίαιτας και υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε ή ενδέχεται να είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε συνταγογραφούμενη αγωγή ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, συστήνεται να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν πάρετε συμπληρώματα διατροφής. Σε περίπτωση ανεπιθύμητων ενεργειών διακόψτε τη χρήση τους και συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος σε θερμοκρασία κάτω των 25°C. Περιέχει σορβιτόλη η οποία είναι πολυόλη. Η υπερβολική κατανάλωση ενδέχεται να έχει υπακτική δράση. Το προϊόν αυτό περιέχει βιταμίνη Α. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφράγιση κάτω από το καπάκι έχει παραβιαστεί.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 60 καψούλες

Από το E-Shop της Κύπρου www.dolce.com.cy