ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Για τους γιατρούς, τους  νοσηλευτές, τους αστυνομικούς, τους δημοσιογράφους, το φούρναρη της γειτονιάς, τους φαρμακοποιούς, τον  περιπτερά, σας ευχαριστούμε που στερείστε τους δικούς σας, που θέτετε σε κίνδυνο την υγεία σας, που βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα για να προσέχετε εμάς.

Αλήθεια πόσο έχουν αλλάξει οι ζωές μας τα τελευταία 24ωρα. Τα πάντα έχουν ανατραπεί, για πολλούς ήρθαν τα πάνω κάτω. Και πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο δεν πρέπει να δούμε χαλαρά. Είναι ένα θέμα τεραστίων διαστάσεων που δεν άφησε κανέναν ανεπηρέαστο. Ένα θέμα το οποίο εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και κάθε φορά φέρνει μαζί του κι άλλες ειδήσεις.

Κι όμως μέσα από όλη αυτή την κατάσταση, τις εξελίξεις, τα νέα, βγαίνουν και θετικά στοιχεία.

Οικογένειες βρίσκονται κλεισμένες στα σπίτια τους για να σταματήσουν τη μετάδοση αυτού του ιού. Γιαγιάδες και παππούδες βλέπουν τους νέους να θέλουν να τους βοηθήσουν για να τα βγάλουν πέρα.

Μα είναι και αυτοί που δεν έχουν πλέον την πολυτέλεια να κουραστούν, γιατί το καθήκον τους καλεί.

Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι δημοσιογράφοι, τα περίπτερα, τα φαρμακεία, τα σουπερ μάρκετ.

Άνθρωποι που ο κάθε ένας με τον τρόπο του συμβάλει για να έρθουν και πάλι οι καλύτερες μέρες. Γιατί θα έρθουν.

Εσείς που μένετε μακριά από τα παιδιά σας, που ξενυχτάτε, που βρίσκεστε στις αίθουσες νοσοκομείων για τους συνανθρώπους μας που σας χρειάζονται, σας ευχαριστούμε.

Εσείς που μας μεταφέρετε τις ειδήσεις για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί μας και στο εξωτερικό, σας ευχαριστούμε.

Εσείς που βρίσκεστε στο χώρο εργασίας σας για να γίνει η δική μας καθημερινότητα πιο εύκολη, σας ευχαριστούμε. 

Ας θυμηθούμε αυτές τις μέρες να λέμε ευχαριστώ και να δείχνουμε λίγο περισσότερο την ευγνωμοσύνη μας. Γιατί πάντα, στις δύσκολες καταστάσεις, μπορούν να γεννηθούν πολλά θετικά.